Call of Duty: Modern Warfare (2019)
  • Árnyvadász
    #152
    Tegnap minden rendben volt. Hétfőn valami nagyon nem klappolt. Konkrétan teleport lagok voltak. Játszhatatlan volt a játék. Chat ablakba is beírták az emberek. (Nem nálam volt a hiba.) Pingek időnként a 300-as magasságba is felmentek. Dobtam egy gránátot, ami a levegőben előre, majd vissza mozgott, aztán csak annyit láttam felrobbanok. :)

    Ha talált játékot csak konzolosokkal rakott össze. Mintha nem lett volna PC-s játékos. Néha még a CoD: MW2 alatt megszokott host váltós kiírás is megjelent. No de a lényeg, tegnap ment minden faszán, ahogy szokott. Meg is csináltam az első arany fegyvert az MP7 személyében. De láttam van még Platina és még egy fokozat.

    Ja és van Infected mód is. Mókás nagyon. Már nem emlékeztem pontosan mik a szabályok. Nem tudom a régiben, hogy volt, de itt AK-47 alap fegyverrel van minden katona és van egy késes, késdobálós fertőzött. Ha kinyír valakit, akkor az is fertőzött lesz és ki kell tartani a végéig. Sikerült utolsó előttinek végezni az Euphrates Bridge pályán. Azhir Cave-en pedig befészkeltem magam egy épületbe a térkép szélén és a többiekkel védtük amíg tudtuk. Izgalmas volt. Fogok ezzel a játékmóddal is játszani, tetszik.

    Ez a Battle Pass is elég csalogató. Szar így, hogy megyek fel a létrán és alig kapok ingyen valamit. Lehet megveszem. 10 euró nem olyan vészes, cserébe elég sokat ad. (Sok szír szart, de mégis. Ha már 1-2 évig nyomom majd, hadd legyek raj.)
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.12.11. 13:49:09