• szivar
    #99
    "Harmadszor kérdezem meg: Mit tettél volna az állami vagyonnal?"
    Akkor megpróbálom elmagyarázni úgy harmadjára. Nem eladta az állam, mert abból az vagyonból biza nem látott sok vasat. Valakik lenyúlták az állami vagyont és eladták - a bevételt meg szintén lenyúlták. Ezt kellett volna megakadályozni. De összpárti egyetértéssel nem ez történt. Megfelelő vezetőkkel nyereségesek is lehettek volna (amúgy javarészt azok is voltak, csak véletlenül kilopták a működő tőkét).

    A második bekezdésedbe reagálva csak úgy szőrmentén...
    Az akkori gyártókapacitás és hihetetlen módon a minőség nem volt probléma - a minimális befektetés jelen pillanatban azt jelenti, hogy kellett volna új címke a befőttesüvegre és a konzervdobozokra. A probléma az volt, hogy piacot szerezzen valaki nyugaton is - erre mindenki szart rá nagy ívben. A KGST-t meg ne is emlegesd - hét sovány tehén fejte egymást... De ha jól rémlik, akkor az energiahordozók és a gépek, mintha manapság is érkeznének az országba... A "Valami tény adat kellene ehhez." meglátásoddal kapcsolatban csak annyit tudok írni, hogy szülessél előbb és akkor meglátod a problémákat. A Deere kombájnokat meg ne is emlegesd, elég szar dolog az, ha aratás közben jár le a licensz a szoftveren....

    Hupsz, mintha te linkeltél volna pár sorral lentebb egy hozzászólást (spoiler: #85), melyben kifejtetted a magyar államadósság lényegét. De akár mehetünk Mohácsig is, érdemileg nem változtat semmit.

    Hihetetlen módon a magyarok is letettek valamit az asztalra, csak ép felszámolták(?) az 'üzletágat'. FPGA, PAL, mond ez neked valamit? Esetleg a MEV?