• ostoros
    #101
    Defiantnak ha valaki azt mondja, vidék, akkor szerinte az egyenlő a mezőgazdasággal. Én azt írom, hogy a vidéki holland milyen keményen dolgozik, Ő egyből a mezőgazdasággal jön, ami szerintem sértő a Hollandokra nézve.
    Ha azt mondom, hogy cukoripar, malomipar vagy bútor ipar, papír ipar, cement gyártás, alumínium ipar, timföld gyártás, tégla gyártás, azok mind nem ütik meg nála a mércét, neki csak az az igazi ipar, amit multik csinálnak.

    Az meg, hogy fel szopja Bokros Lajos tevékenységét, tényleg nevetséges... Miután a komcsik a 80-as években tömegesen számolták fel a vidéki közlekedést (2000 kilométer vasútvonalat bontottak el) jött rá a privatizáció rombolása, ez után jött rá Bokros bombája. Még szép, hogy lepusztult a vidék.
    Ha egy metaforával élünk, az ország városainak gazdasága kártyavárakból volt. Budapest nagy kártyavár, több lábon, a többiek kicsik, egymáshoz hidakkal kapcsolva. Bokros Lajos kivette a neki tetsző kétszáz kártyát a várak aljából. Budapest meg sem rezdült, mivel Őt csak az érdekelte, a többi része az országnak meg le volt szarva, hadd boruljon! Ráadásul nem ám óvatosan vette ki a kártyákat, hanem hirtelen, figyelmeztetés nélkül, erőszakosan, még többet rombolva mint szükséges.
    Az meg csak hab a tortán, hogy Bokros intézkedései alapvetően fenntarthatatlanok és egyszeriek voltak, mint az 1 éves időtartamra bevezetett magas vám, illetve a privatizáció gyorsítása.
    Mivel a legkevesebbet pont Budapesten rombolta, ezért pont ott szopják fel a csávót az olyanok, akik szerint vidék=mezőgazdaság, akik szerint, ha azt mondom, hogy magyar értékek akkor ilyeneket válaszol, hogy matyó hímzés és fütyülős barack.
    Azok a fidesztrollok által emlegetett belpesti gyerekek, akik bár azt állítják magukról, ŐK ismerik a világot, valójában a saját országukat sem ismerik.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.06.16. 17:13:58