Ghost Recon: Breakpoint
  • AnuluWork #80
    Már van pár órám ebben a játékban, és hiába haladok szépen a küldikkel, ez a térkép óriási méretű, szerintem több a felfedeznivaló, mint a Wildlandsben volt. Szóval alig tartok valahol, mégis 150 felé közelítek.

    Annyi felfedezni való van. Annyi baromira jól kinéző helyszínt terveztek a készítők, hogy a küldik helyett el-elbarangolok, annyira jól néz ki ez az egész. A házak belseje, külseje, a sok elektromos jármű mindenhol, drónok, a jól megtervezett városok, szóval élnék itt, ha valahol létezne egy ilyen sziget. :D (Persze nem egy ilyen háborús környezetben, de nem rossz hely. Bár kicsit Észak-Koreára hasonlít. Észak-Koreában nem járhatnak még az utakon csak a elvtársak és a hadsereg járművei. :)

    Mint táj, a hófödte csúcsok és modern városok mellett a Sinking Country jött be eddig leginkább, mint terület. A hegyek és a városok nagyon szépek, a Sinking Country meg marha jól lett megdizájnolva.

    A fegyverek közül a Scorpio Scout Special volt az ami most bejön. Elképesztő pontos az a fegyver, és bár csak 5 lőszere van, az egyik legszimpatikusabb mesterlövész puskának találom.

    A havas táj nagyon megnyugtató. Ahogy besüpped a hóba és lábnyomokat hagy, az nagyon jól néz ki:


    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2019.10.08. 21:27:12