Ghost Recon: Breakpoint
  • hawkie22
    #29
    Csak leszedtem mégis. Játszottam az online technikai teszttel, a zárt bétával és most a nyílt bétával. A sztoriból valamivel többet kaptunk most, mint a zárt bétában, jóval több cuccot is sikerült megszerezni. Jelenleg XPlvl 10-en vagyok, 45-ös GS-el. A játék érezhetöen jobban optimalizált, mind a zárt béta alatt volt. Gyorsabban nyitogatja a ládákat, a töltési idö is gyorsult, a jármüvek irányítása érzésem szerint finomodott.
    Az állatvilág, a környezö világ részletesebb, mint a WL-ben volt, bár öldöklés közben nem erre fogunk figyelni. Az AI fejlödött valamicskét a zárt béta óta, bár még mindig nem az az Einstein-szintü AI, igaz, csak regularon játszottam, lehet, hogy magasabb nehézségen nem lesz ennyire egyszerü.
    Kipróbáltam a PvP-t is, a térképek viszonylag nagyok, az ellenfelet nem egyszerü észrevenni, viszont a pályák viszonylagos nagysága miatt van olyan, hogy átmegy camper-háborúba az egész. Mindenesetre viszonylag gyorsan véget érnek a 4v4 csaták (2 gyözelem után jön a következö meccs, az alap a ki nyer több játszmát 3-ból), nem annyira pörgös, mint a CoD, de azért nem rossz. És ami a jó, hogy itt is fejlödsz, és amit itt kapsz jutalomként, azt használhatod a PvE-tartalomban és fordítva.
    A grafikára nincs panasz, nálam ultrán nem volt röccenés sem. A hangok jók, effektek rendben vannak, a karakter irányítása viszont néha nehézkes, föleg fedezékben.

    A kraftolás, mellékküldik, factio küldik most kimaradtak nálam, azokat a zárt béta alatt kipróbáltam, most a sztori meg a PvP érdekelt. Várom az október 4-ét, bár a játék elsö 2 órája már unalmas lesz ennyi bétázás után. :) A katonák mindig ugyanott jelennek meg a sztori alatt, szóval ha már 2-3x végigvitted a játék elejét, akkor már bekötött szemmel is tudod, hogy hol és hán katona fog felbukkanni. Ettöl függetlenül a sztori eddig tetszik, most nöi karakterrel mentem (úgy nézett ki, mint Vasquez az Aliensböl - kövezzetek meg, de nekem jobban bejött Vasquez a filmben, mint Ripley), valahogy jobb volt így játszani, mint faszival, de ez egyéni preferencia.