Ghost Recon: Breakpoint
  • hawkie22
    #20
    Azt tudja valaki, hogy lehet küldetést megosztani csapattaggal? Beléptem publicba, illetve meginvitáltam embereket, csatlakozott is valaki, de mivel nem tudtam, hogy kellene megosztani a küldetést vele, így egy idö után bóklászott maga, majd kilépett a groupból.

    Egyébként optimalizálással nincsenek gondok, a játék tetszetös, sztori nyilván lerágott csont, egyelöre az elsö pár main mission után nem is nagyon lehet róla bövebben mit mondani, a gearelödés átlagos eddig, blueprintek után lehet kutatni ezerrel, mindegyikhez van egy kis mellékküldetés, nem csak menj ide, menj oda és vedd fel a ládából dolog.

    Skillpontokat szintlépéskor kapsz, van négy alapképzettség (field medic, assault, stealth meg sniper), ezek közül induláskor egyet választasz, aztán ha majd kapsz még pontokat, akkor simán felveheted mindet, a többi skillt pedig szép lassan oldozgatod fel. Egyszerre 3 perket rakhatsz be magadnak, persze csak ha elötte megnyitottad skill pontból :), alapból csak egy perket engedélyez.

    Craftolgathatsz is kaját meg felszerelést, ezt még nem próbáltam, minden kis fittyfenét lehet gyüjtögetni a világban. PvP-t nem próbáltam, asszem, bétában nem is lehet egyelöre kipróbálni, legalábbis nálam nagy piros felkiáltójel van a PvP-oldalon.

    A Guided Mode ki-be kapcsolása jó móka, ha kikapcsolod, onnantól kezdve a kis infómorzsákból kell összerakni, hogy merre is van a küldetés. Ez mondjuk regular nehézségen nem jött ki annyira, mivel a játék mindig berakta a térképre, hova is kell menni. :) Majd magasabb nehézségen megnézzük a Guided Mode off-ot. A HUD-ot is személyre lehet szabni, akár teljesen ki is kapcsolhatod, ha mazochista vagy.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.09.06. 22:53:16