Last Epoch
  • lacas65
    #131
    Köszi! Kapcsiból én is villám mágust választottam, csak én az orbot tettem be. Amit sanszos, hogy elszúrtam, nem jót választottam, és így nem lett közös a láda. Ezt szerintem iszonyat elszúrtam sajnos. Ami számomra pedig továbbra is nagy kérdés, hogy egy v. két kezes bot a jobb választás. A kétkezes valamivel erősebb u.a. az egykezeshez pedig mellé tehetsz egy katalizátort is...
    A tapasztalatom az, hogy minden szempontból klasszisokkal erősebb a necronál és ami a legfontosabb, hogy az irányítás így fullra a kezembe került, nincs túlélő rohangászás és idézgetés, hanem tényleg játék van.
    Amit így a második kari alapján tapasztaltam, megerősítést nyert, a kraftolásnak tényleg nem igazán van értelme. Nekem megint kiesett nagyon az elején 3 willes cucc ami egy kanyar alatt olyan statokra nőt, hogy tök mindegy mi esik, mennyire erősíted, a közelébe sem érhet. U.e. a helyzet a legendás tárgyakkal is. Ha egy neked való pottyan, akkor olyan erősek a statjai, hogy azt képtelenség túlcraftolni. A szilánkok pedig olyan mennyiségben esnek, hogy bontani sem érdemes, mert mindenből esik egy halommal.