• who am I 7
    #86
    a gecizős stílusát felvettem na, hát bumm, ez kell az agyhalott libsikéknek, hogy nagyjából megértsen egy mondandót.
    nyilván akinek nem 2 hetes kutyaürülék szaglik az agya helyén az látta, hogy volt egy hülyegyerek akinek még itt is sikerült orbánoznia, egy amerikai amazon hírnél, ami nettó fóbia, erre én normálisan írtam, hogy hiába a fóbiáskodás,orbánozás az ország mindig is ilyen volt, sőt még ilyenebb.
    az, hogy xy-nak nem az elvtársa van hatalmon, akkor minden rögtön szar, mindenki más hülye, diktatúra van stbstb látni a nagy diktatúrhát a tömött deák téren, meg az egész város tele emberekkel túristákkal, vígan, dehát na, aki gyűlöli a világot és, hogy van más vélemény mint az övé, az szimplán orvosi eset.

    a rossz élet jele meg nyilván a tömött plázák, bevásárló hyper-marketek, tömött vásárlóutcák, a rohadt utak mindig sz.rásig vannak KOCSIKKAL már lassan élhetetlen lesz ez a k. város (bp) mert mindenki még retyóra is kocsival megy.....akkora itt a mélyszegénység és a diktatúrha minden lakótelep tele kocsival, már a fűvön is mindenhol az áll lassan...a lakások pörögnek és ha jól tudom, nem éppen 100ezer huf a m2- ár pest és környéke nagy részén.....az a fránya 10 millió éhező mélyszegény