• Irasidus
    #223
    Uh...
    Az "ősrobbanást" követően az első néhány ezred másodpercben a fénynyomás alakította az univerzumot.
    Az első néhány másodpercben az univerzum tucatnyi korszakon átesett, egyik sem a fény, vagy fémnyomáson alapul, minthogy a fény nem is létezett.
    A sötét anyag teszi ki az univerzum anyagának 95%-át. Mit tudunk róla ? Kb. semmit, azon kívül hogy valószínűsíthetően létezik és tömeggel bír, de igazán mérni, kimutatni nem tudjuk.. Az univerzum energiájának 69%-ét az un. sötét energia teszi ki. Mit tudunk róla ? Kb. semmit, holott ez befolyásolja leginkább az univerzum tágulását, törvényeit.
    Kicsit unom a fotelokoskodókat. Legalább utánanéznél a számoknak, és hasból böfögnéd a saját hülyeséged. Amúgy számolni tudsz? 69+95 az szerinted 100? Amúgy egyetértek veled ebben, "Full hülye vagyok a dologhoz" csak azt nem értem minek kell írni akkor? Grafománia, kényszeres vagy?

    Ezt követően kb. 7 milliárd évig a gravitáció határozta meg az univerzum alakulását.
    Eleve, mit értesz alakulás alatt? Mert abban a többi alapvető kölcsönhatásnak, és annak származtatott megfelelőinek is nagy szerepe volt. Marhaság.
    A kvantum szintű világról sem tudunk kb. semmit, a törvények, játékszabályok teljesen eltérőek a megszokott fizikai törvényeinktől...
    Megint egy full retad hülyeség, és csak érzelmi kitörés. A kvantumfizika nem arról szól, hogy mit nem tudunk, érted? Azért megnézném azt a semmit ha vizsgáznod kéne belőle. Misztifikálod amit nem tudsz, de hidd el feleslegesen.

    Az univerzum valószínűleg teljesen másképp alakult ki, működik mint ahogy elképzeljük, gondoljuk, jelenleg bizonyítjuk.
    Ezzel egyett tudok érten, annyi módosítással, hogy teljesen másképpen működik mint ahogy te elképzeled.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2019.05.08. 17:02:50