• Sequoyah
    #178
    Allitod hogy merheto, de tovabbra sem tudtal nekem egyetlen modszert sem mutatni, hogy kvantumszinten hogy lenne merheto...



    minden állapot megelőzi azt, ami most van, és ami most van, az korábban van annál, mint ami lesz.

    Mi ez a katyvasz? Ez a mondatod fizikaban teljesen ertelmezhetetlen. Ezzel az erovel azt is mondhatom hogy minden jovobeni esemeny megeloz minden multbeli esemenyt, bizonyitsd be hogy nem igy van...
    Az hogy te kijelented, es a tudatlansagod miatt azt hiszed hogy nyilvanvalo, attol meg nem lesz igaz. A tudomanyban ha allitasz valamit, akkor akkor azt ala is kell tamasztani hogy miert mondod, mire alapozod. Ezt tovabbra sem voltal kepes megtenni.
    Az allitasod az hogy az ido asszimetrikus, es a mult->jovo iranynak kiemelt szerepe van, de egyetlen dolgot sem tudtal felsorolni hogy mi kulonbozteti meg a multat es a jovot, azon kivul hogy kijelentetted hogy az egyik a mult a masik a jovo.


    Na mindegy, ennek a beszelgetesnek azt hiszem semmi ertelme. Leragadtal az altalanos iskolas fizika szintjenel, es lovesed sincs se a kvantumfizikarol, se a relativitaselmeletrol, ahol a te altalanos iskolas idofogalmad egyaltalan nem ertelmezheto ilyen szinte.