• defiant9
    #125
    "Most attól tekintsünk el, hogy teljesen vakvágányra vitted a topicot, és annyira OFFTOPIC-ba, hogy már köze sincs a cikkhez."
    Nem én hoztam fel az önvezetés témát, sem az esőben optikai érzékelését, én csak reagáltam rá. Ha te úgy láttad hogy ez oggtopic akkor miért is folytattad a szálat? Bagoly mondja tipikus esete.
    Én azt látom hogy te egy Tesla fanboy vagy emiatt nem tudsz a témában objektívan véleményt alkotni sem, és emiatt érzed személyes küldetésednek hogy mevédd Elon-t, akár az értékesítési adatok akár a műszaki megoldás akár a szervíz problémák a kérdés.

    Ott viszont már nekem gurul el a gyógyszerem, amikor linkelten hazudsz:
    " A #107-ben jött először elő az ár, amit speciel én írtam."
    Továbbra is tartom az állításom, Ezt írtam az optika kapcsán:
    "maga a vas viszont olcsóbb."
    Ez egy teljesen ár releváns állítás. Konkrét árat nem írtam, mert nem ismerem a konkrét árát sem a használt kameráknak sem a Lidar-nak. Relatív különbséget viszont egyértelműen tudok tenni.
    Sajnos te vagy akinek nem megy a magyar nyelv. Ha valaki azt mondja hogy olcsóbb/drágább a sertéshús mint a marha akkor az árakról beszél. Ostoba vagy megint.

    "Unalomig ismételgeted, hogy rosszak a számaim, de te magad a saját légből kapott számaidat (már amikor van egyáltalán) SEMMIVEL se támasztod alá. "
    Azért ismételgetem mert ebből áll a hozzászólásod, és én veled ellentéteben reagálok a állításaidra, de kértem hogy ne kelljen még 10x hanem értsd meg hogy a valós árak nem ismertek.

    "de te magad a saját légből kapott számaidat (már amikor van egyáltalán) SEMMIVEL se támasztod alá."
    Egyik számot sem én találtam ki amit leírtam. Ezek a számok csak azt bizonyítják hogy te sem ismered a valós számot, ezek sem a tényeleges értékek. Azt csak kevesen ismerik, és ők nincsenek itt a topic-ban.

    "A nem ismerek, nem publikus ... ez nem érv, ez nem tény. Ez a tények HIÁNYA."
    Igen ez egy tény. Ahogy az is hogy te ostoba módin vergődsz hogy ez a tény ne legyen igaz.

    "A hasra ütésre kitalált dolgaid amit viszont tényként tálalsz"
    Üres lózung, konkrétum nélkül

    "Se egy érv, se egy tényadat, se új információ, se logikai levezetés, se egy érvelés, se egy példa ... szín tiszta trollkodás."
    Üres lózung, konkrétum nélkül

    "Amit meg is értek, lévén nem szakember vagy, se végzettséged, se ismereted a témában nincs. Még véresszájú amatőrnek is túl nagy az amatőrséged.
    Mint egy droid akinek beragadt a lemez, újra és újra ugyanazokat az ostobaságokat ismételgeted. "
    Üres lózung, konrkrétum nélkül

    "Közben 2 mondatot nem tudsz elolvasni és értelmezni.
    És az isten szerelméért, legalább a szalmabáb érvelési hibának olvass már utána hogy mit jelent !"
    Üres lózung, konrkrétum nélkül

    "Rengeteget új dolgot tanultam. Na nem hála neked, hanem a saját kutatómunkámnak. Pl amit linkeltem IR megfigyelő kamera annyira tetszik, hogy szerintem lecserélem a régieket a házon."
    Magánügyed.

    "A Xiaomit már nem sokat használom, de lehet az új dashcamra veszek filtert a glare kiszűrésére. Az autóba való TermoIR rendszer ugyancsak felkeltette az érdeklődésem, de azon még vacilálok. "
    Magánügyed.

    Technikai vonalon tökéletes a kihátrálásod, a kínos kérdések/állítások elöli elsunnyogás. Ezzel akkor az érdemi vitát úgy látom le is zártuk amit csúfosan elvesztettél, az utolsó hozzászólásodban bár terjedelme volt már gyak. semmi releváns nem volt, inkább csak érzelmi ömlengés.