• Tinman #3
    "egy itthoni csapat végre büszkén felvállalja magyarságát" - írj a szerző.

    Kérdezném tőle, hogy be volt-e rúgva, amikor ezt írta? Milyen magyarságot ember? Egy magyar fejlesztő, magyar játéka, mindenféle magyar felirat/szinkron nélkül milyen magyarság felvállalás?????? Megőrültél???

    Igen, miután a fél net felhördült, a Zen mindenhol elkezdte hangoztatni, hogy kiadták egy külsősnek(!) - náluk sajnos már senki nem beszél magyarul úgy tűnik -, a felirat elkészítését, amit majd utólagosan egy patch formájában fognak beletolni, pár hónap múlva.

    És pontosan eddig olvastam a cikkedet, mert te is azok közé tartozol, akinek ki van adva, hogy magyar játék tesztje nem lehet kritikus, dobálni kell rá a 9+-os értékeléseket, még akkor is ha a fejlesztők a bétáztatást a Steam játékosokkal oldatták meg, hogy aztán "X" mennyiségű pénzért az Epicre költözzenek 1 évre, cserben hagyva a Steam-eseket.

    Ezt főleg egy ilyen rétegjáték esetén megtenni elég rossz húzás volt, ebben biztos vagyok. De persze már soha nem fogjuk megtudni, hogyan fogyott volna Steam-en a megjelenéskor, mert 1 év múlva már más lesz a szórás, hiszen aki nagyon nagyon akarta az addigra már kijátszotta 300 Ft-ért Windows Store-on, vagy megvette az agresszívan terjeszkedő kínaiak gagyi store-jában.