• Tinman #18
  Angol
  Német
  Olasz
  Francia
  Spanyol
  Orosz
  Lengyel

  Ezeket a nyelveket alapból tartalmazza. Az angolon kívül, az összes többi nációnak is pls. írd majd meg, hogy tanuljanak már meg angolul.

  De segítek: Az anyanyelv, még ha csak felirat szintjén is jelen van, rengeteget dob az összhatáson, hangulaton, ezért fontos a jelenléte és ezért van 7 nyelven alapból felirat a játékhoz.

  A jó öreg Rigó utcában - a szóbeli részre dicsérettel - vettem át az angol középfokú nyelvvizsgám. Mégis imádom, igénylem, szeretem, ha egy idegen nyelvű kontenthez van magyar felirat. Senki sem mindent tudó. Abszolút lehetnek olyan szavak egy több ezer, tízezer soros játékban melynek jelentését nem ismered, vagy nem vagy benne biztos. Ez ilyenkor kizökkenthet, adott esetben még szótárazol is, megtörik a varász. Nem jó. Ezért kell felirat.

  Az eladásokat ott rontotta el szépen a Zen végérvényesen, amikor Game Pass-ba bekerült a játék. 300 Ft. Most előfizetsz, mire a nyuszi hozza a tojást, már a lepergő credits-et nézed. Na most ehhez képest valóban, nem számít már az, hogy van-e felirat, lesz-e felirat, volt-e felirat, ahogy az sem, hogy hol kezdett a játék és végül melyik store-ban kötött ki.

  Esküszöm nem értem ezt az egészet.
  Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.16. 21:42:04