Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Árnyvadász
    #277
    Hétvégén nekem is sikerült befejezni. Ettől függetlenül úgy döntöttem, megcsinálom a bolygókat 100%-ra így még maradok egy darabig (4-5 óra talán) a játék világában. Nekem is tetszett, bár lehettek volna kisebb pályák és több bolygó, kevesebb ugrálós rész és még több sztori vezérelt karakter.

    Nézzük a dolgok negatív oldalát:

    Volt 3-4 nagyon idegesítő rész, ahol számtalan alkalommal a mélyben végeztem, mert nem volt egyértelmű mit kell csinálni. A pályákra visszajárni sem volt annyira felemelő, ezt a következő részben (ha lesz egyáltalán) én nem erőltetném, csak és kizárólag akkor, ha a sztori része, de ládákért, rejtett helyekért, amiket nem lehet elérni a megfelelő képesség hiányában inkább ne kelljen vissza és vissza jönni.

    Összességében azért elégedett vagyok, jó vétel volt és ha lesz new game + vagy hasonló, akkor végigjátszom még egyszer. Most már hamarabb menne, hiszen tudom mi merre van. 24 óra volt elsőre, igaz sokat felfedeztem és vissza vissza tértem bolygókra. Nagyjából 80-90% körüli felfedezéssel. Igaz most, hogy vittem tovább már 3 bolygó 100%.