Star Wars Jedi: Fallen Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dathomir spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pont egyidős a nightsisterrel
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.11.26. 09:55:40
Nézzük a dolgok negatív oldalát:
Volt 3-4 nagyon idegesítő rész, ahol számtalan alkalommal a mélyben végeztem, mert nem volt egyértelmű mit kell csinálni. A pályákra visszajárni sem volt annyira felemelő, ezt a következő részben (ha lesz egyáltalán) én nem erőltetném, csak és kizárólag akkor, ha a sztori része, de ládákért, rejtett helyekért, amiket nem lehet elérni a megfelelő képesség hiányában inkább ne kelljen vissza és vissza jönni.
Összességében azért elégedett vagyok, jó vétel volt és ha lesz new game + vagy hasonló, akkor végigjátszom még egyszer. Most már hamarabb menne, hiszen tudom mi merre van. 24 óra volt elsőre, igaz sokat felfedeztem és vissza vissza tértem bolygókra. Nagyjából 80-90% körüli felfedezéssel. Igaz most, hogy vittem tovább már 3 bolygó 100%.
Amúgy most olvastam GS-en, hogy valaki megmoddolta a játékot, és Cal-ból csinált egy borostás, majdnem kopasz csávót, mert "túl babaarcú".
Ezt kicsit nem értem, mert ha a story-t nézzük, akkor jóindulattal is egy 14-15 éves kamasz srácról beszélünk, nagyon max 17-18 éves lehet.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.11.25. 18:24:03
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nagyon megérdemel minden dicsérete a Respawn ezért. Remélem lesz még több ilyen a sok live service szar mellett és helyett.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.11.23. 14:43:58
Kijutottam a templomból. Jah, hogy a push képesség bejött, bocs. Én meg egy órát szenvedtem a szélcsatornás rejtvénynél, hogy középre menjen a golyó. Nem sikerült. Pushkodással persze könnyű. 😛
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Adversus solem ne loquitor
Ezek szerint ez ilyen. Van, akit nem szeret.
Azért Bogano megérte 100%, mert:
Jut eszembe megint egy rész, ami rohadtul tetszett:
Lesz majd force pull, azzal bármilyen szarul ugrassz oda tudod húzni a kövi indát!
Így eljutsz olyan helyekre is, ahol ismét ugrálgathatsz. Egyébként nincs ez olyan szarul megcsinálva. Tudjátok mi a szar? Amikor indáról kell leugrani vagy indáról indára át. Na ott legtöbb esetben az első próbálkozás a tuti, ha elkezdtem irányítani, belőni, hogy pontosabban ugorjak, annak mindig halál lett a vége. 😄
Az szarul van megcsinálva, de nem is erről szól a játék. Az ugrálás az szerves része, de szerintem kifejezetten élvezetesre sikerült. Egyébként a pályák eltérőek. A kihaltságban talán tényleg hasonló az a kettő, amit írtál, de Zeffo és Kashyyk már mások.
Más: Egyik kedvenc ölésem, erővel magamhoz rántott ellenfél ledöfése lézerkarddal. Az adja. Majdnem van annyira jó, mint a kivégzések. (Látványra.)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.21. 14:40:46
Szerintem egy new game + jöhetett volna, ahol pl. nem kell már újratanulni mindent, plusz ha már rpg-s skill fa mondjuk lehetett volna belerakni többféle végződést, attól függően, hogy itt-ott mit döntesz, mert így a srác kicsit sótlan volt nekem.
A story nem rossz, a platform elemekből vehettek volna kicsit kevesebbet. Az nekem is tetszett, hogy Cal gyakorlatilag 5 éven keresztül nem használta az erőt ezért kicsit megtompult az erőérzéke és újra kellett tanulnia a dolgokat, volt 1 fejlődési ív ami jó.
A kasztosodás és a specializált fegyver sztem jót tett volna a sokszínűségnek.
Az ellenfelek nagy része könnyen kiismerhető és kijátszható egyedül akik nekem gondot okoztak azok az imperial combat droidok.
Van egy olyan érzésem, hogy lesz még itt valami dlc vagy valami mert eléggé levegőben lett hagyva a befejezés, de összességében 8/10-et nálam is megkapja.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb