Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Árnyvadász
    #199
    Engem eddig egy dolog zavar. (Nem vészes persze.) Az zavar amikor cél nélkül kell bolyongani olyan területeken, ahová nem szól küldetés, de azért szeretném felfedezni a pályának azt a részét is. Aztán van amikor kiderül később, ide vissza kell jönni. Szerintem jobb lett volna ha inkább lezárták volna ezeket a részeket. Így is óriási egy bolygón lévő pálya mérete, de célirányosabb, élvezetesebb, ha azért járok egy helyszínen, mert oda szól egy feladat.

    Szóval én ezeket az "üresjáratokat" annyira nem szerettem meg. Persze oké, vannak itt is dobozok, emlékek, fejlődéshez (gyógyító kapszula, életerő növelés, erősáv növelés) szükséges tárgyak, de nálam egy picit laposabb hangulattal rendelkeztek ezek a részek.

    Az, hogy vissza kell jönni egy már alaposan bejárt helyszínre sem túl okos megoldás. Nem feltétlenül rossz, csak ekkora pályaméreteknél már állandó térkép használatot követel. Nem beszélve arról újra végig kell harcolni a már bejárt szakaszokat. Oké ez nyilván xp szempontjából nem rossz, de inkább időhúzás ez a készítők részéről.

    Az ügyességi elemek sokasága nekem nem volt eddig unalmas. Alapvetően vegyesen vannak gondolkodtató, felfedező, ügyességi és harci részek benne, no meg a főnökök elleni harcok.

    Jelenleg ott tartok, hogy Kashyyk bolygóról vissza kellett menni a Zeffo-ra, de már így is 10 óra környékénél járok és még egyik bolygó sem 100%-os. Nagyon nem. Még az első se, mert hiányzik képesség ami kell oda. Egyelőre úgy érzem jó lenne 100% megcsinálni a játékot. Ez azoknál a játékoknál szokott nálam előfordulni amik nagyon tetszenek.

    Jedi: FO is ilyen. Nem tökéletes, de nagyon össze van rakva.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lépegetős résznél, konkrétan az egész megvalósítás olyan volt, mint egy filmnél. Nem hittem a szememnek.


    Nekem még az lenne a kérésem, dolgozzák fel a Dark Forces játékot U4 motorral és akkor SW ügyileg rendben is lennék egy darabig. A Fallen Order meg tartson sokáig és akkor fülem ér majd bokáig. :)