Star Wars Jedi: Fallen Order
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt megfigyeltem nála:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék nagyon jó lett. 5 órám van eddig benne és nem unatkoztam. U4 remek választás volt, már csak a fizikai puzzle-ok miatt is és fantasztikusan néz ki. Futással sincs gond szerencsére. Mesés vagyis Epic beállítások mellett se. (2 dolog csak medium és high.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meglepően jól megcsinálták az egy és két penge közti váltást, ott vettem véletlenül észre hogy tudom magam healelni.. előtte mindig visszamentem meditálni a körbe.. 😄
a droid szokásos szerethető karakter, de azért jobban kedveltem Iden Versio-ét, az legalább tudott repülni és nem kellet minden ládához oda ninjázni.. 😛
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2019.11.16. 19:18:45
"Nulla tenaci invia est via"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Am igen mióta egérke a jogok tulajdonosa azóta Jangó lefejezés stb, pedíg nem állt rosszul a szériának, eleve egy fegyverről beszélünk ugye majdnem mindent képes átvágni.
Arra meg, hogy a sw játéknak nem áll jól a soulsborne stílus nem értek egyet, pont hogy a párbajozás egyfajta művészet, stílus, időzítés, reakciók, stb kényes egyensúlya, a filmekből és a sorozatokból is pont ez tetszett, hogy szépen meg tudták oldani, a párbaj jeleneteket.
Jah és kis survey a végére (mert újrakezdtem, hála a nincs quicktravel megoldásnak zsákutcába futottam ahonnan nem tudtam kijönni) ki merre ment elsőnek, Zeffo vagy Dathomir?
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Am ha valaki törölni akarja a mentést ingame nincs rá opció, bal és jobb egérgombbal is betölti, ha viszont bemész a felhasználó/mentett játékok/respawn/JediFallOrder mappába ott ott van a mentés dátummal órával ellátva, simán delete majd lomtárból is kidobni, és mikor indítod ne is NE A CLOUD SAVE-RE BÖKJ mert akkor felülirja a cloud-ban lévő régebbivel az újat ha kezdtél. Ezután simán game indít és vagy continue, vagy load journey és ott lesz az újabb mentés, vagy ha nincs ilyened még akkor start new journey.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.11.16. 17:21:44
Annyi ezt legalább normálisan megcsinálták és nem babazsúr lett belőle ha jól értem a hozzászólásokat.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez van. Mint mondtam ez legyen az én bajom, és még mielőtt kezdenénk elmenni a : "ha ez neked ez nem jön be/nem tetszik béna vagy" irányba, fejezzük is be. 😊
Nálam a játékbeli kihívás, ha arra vágyom egy HC RPG-ben, vagy Stratégiai játékban szokott megjelenni. Az SW nálam filmben, és játékban is a könnyedebb kikapcsolódást jelenti. Ennyi.
Mint mondtam, akinek bejön élvezze, részemről lezárva. Flame off. 😊
És mert most visszaütött az a szokásom, hogy egy ideje amelyik játékon "megakad a szemem", direkt nem nézem meg a huszonhatezer "előzetest", bétatesztet, "hírmorzsákat", mert mint a mozifilmeknél, tele lett a tököm azzal hogy ez "spoilerek" tömkelegével jár...
Igazi "Pure" élmény egy új telepítés után, ez a mottóm, és eddig nagyon jól bejött, pl. az The Outer Worlds, hogy csak a legutóbbit említsem. 😊
Ezt most megszívtam, de no problem, mert már vissza is kaptam a pénzem. 😊
Egyébként én valami Jedi Outcast/Academy - szerű játékban reménykedtem, az Academy szerintem a mai napig a legjobb "lézerkardozós" játék. A The Force Unleashed is jó lett volna, de Starkiller "ultragagyi" történetét ami kb. mintha értelmi fogyatékosoknak készült volna egyszerűen nem vette be a gyomrom, azt nem bírtam sokáig, a 2- őt meg már messziről kerültem...XD
Hátha egyszer majd lesz JA2. 😊
Ez a "Star Souls" játékmenet meg véleményem szerint annyira hiányzott az SW - univerzumnak, "mint üveges tótnak a hanyattesés", szerintem jóval több SW univerzum rajongó van a földön mint "soulslike fan", ez egy rétegjáték lészen bármilyen jól is sikerült esetleg, és szerintem abszolúte nem is illik hozzá, de legyen ez az én bajom. 😊
Akinek meg bejön, annak jó játékot !
Utoljára szerkesztette: Ssenkradlive, 2019.11.16. 13:08:38
Next PC upgrade: 2022
Tipp 2 . Másik meg nem véletlen hangoztatták ezt a "dark souls szerű a harc" dolgot, csak úgy berohanni, hogy akkor én most lekaszabolok mindenkit nem éri meg, jobb körülnézni harcok elött, én jártam úgy hogy beugrottam aztán csak néztem hogy honnan jött még 4-5 ellenfél.
Tipp 3. A target lockot akkor érdemes használni csak sztem ha max 3-4 ellenfél van, és abból kevesebb a ranged mint a melee enemy, könnyen visszájára sülhet, hogy egy-egy ellefél után forgolódik az ember. Jah és a block / parry / evade tényleg hasznos, pl. az a skill amivel evade (kitérés) után még egyet rúgni lehet ellenfélbe nekem életmentő volt párszor.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2019.11.15. 23:51:04
Ez ilyen "Dark Soulsos reflex ugra-bugra", meg "Prince of Persiás falon ugra bugra", f@szom fog ilyenekkel szenvedni munka után...XD
Nem akarok megbántani senkit, tudom hogy ezeknek a játékoknak is nagy a rajongótábora, és elhiszem hogy nagy élmény ezekkel sok időt beleölve megtanulni játszani, de én a gyerekem születése óta magam előtt is bevallva már igazi "kazuár" gémer vagyok, én élvezettel szeretem eltölteni azt a pár órát amit játékra szánhatok, nem sűrű f@rokszopkodással...XD
Tehát Star Wars univerzum ide, régen jött jó "fénykardozós" játék oda, ez bizony nekem kimarad.
Amúgy biztosan fasza game, jó játékot mindenkinek aki nyomja... <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Ssenkradlive, 2019.11.15. 22:57:09
ott a loot előttem és 30 perce próbálom kitalálni hogy-hogyan kéne feljutni hozzá.. WTF...
Grafika vonalon meg teljesen rendben van.
A platform elemek hasonlóak de annak ugye semmi köze a harchoz.
Viszont, hogy a játékról is írjak abszolút jogosak a magas pontszámok az utóbbi idök legjobb sw játékát sikerült összehozniuk és amire végképp nem számitottam, hogy a story is darkos, legalábbis a miki egér mércéhez mérve.
Namármost, az eddigi részbe is belesürítettek a készítök elég sok akciót. Azt már ennyi idö alatt is látni lehet (kb. 1 órát tettem bele max.), de a játék eléggé az Uncharted és az új Tomb Raider-vonalon alapszik, mind mozgásdinamikát, mind harc tekintetében. A fénykardozás jó móka lesz, azt már most látom, Jedi Master-en kezdtem el a játékot, mit ne mondjak, oda kell figyelni. A jó öreg Jedi Knight/Jedi Academy jutott eszembe. 😊 Nem is akarom tudni, milyen a Jedi Grand Master nehézség. 😊
Mindent összevetve, számomra megérte az érte kiadott pénzt.
20 p és lent is van.
Game Informer - 8,75/10
The Sixth Axis - 8/10
GameSpot - 8/10
God is a Geek - 8/10
GamesRadar+ - 4/5
The Guardian - 4/5
US Gamer - 3,5/5
A Fallen Order PS4-es változata Metacriticen 84 ponton áll, ami alapján remek játéknak tűnik.
Next PC upgrade: 2022
"Fallen Order eredetileg nem is Fallen Order lett volna, a Respawn egy már megkezdett projektjét alakította át Star Wars-játékká, miután az akvizíció után rájöttek, hogy az tökéletesen passzol a messzi, messzi galaxishoz."
*Mi a képlet egyébként? Íme: Prince of Persia + God of War + Tomb Raider + Dark Souls = Fallen Order.
Mindenki vonja le ez oké e számára vagy sem. Azonban a stabil nyolcasok, időnként felette, engem meggyőztek. Már csak remélni tudom a Dark Forces I-II, Jedi Outcast és Jedi Academy után itt a következő emlékezetes SW játék. Abban pedig titkon reménykedem: Esetleg lehet GOTY esélyes is? Mert néhol ezt is említették.
Meccs után mindenképpen belenézek. Ha el nem alszom. 😊
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.11.15. 12:23:26
Ezt most találtam, csak úgy rákerestem a címére. Imádom az ilyeneket.
RDR2 egy kellemes western játék, remek technikai megoldásokkal (grafika, fizika, animációk), de semmi extra nincs benne. Olyan mint akármelyik nyílt világú cucc.
Fallen Order esetében is óvatos vagyok.
kutyakiki81: Zsír! <#eljen>#eljen>

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya