Star Wars Jedi: Fallen Order
  • Ssenkradlive
    Mert szeretem a SW univerzumot.
    És mert most visszaütött az a szokásom, hogy egy ideje amelyik játékon "megakad a szemem", direkt nem nézem meg a huszonhatezer "előzetest", bétatesztet, "hírmorzsákat", mert mint a mozifilmeknél, tele lett a tököm azzal hogy ez "spoilerek" tömkelegével jár...
    Igazi "Pure" élmény egy új telepítés után, ez a mottóm, és eddig nagyon jól bejött, pl. az The Outer Worlds, hogy csak a legutóbbit említsem. :)
    Ezt most megszívtam, de no problem, mert már vissza is kaptam a pénzem. :)
    Egyébként én valami Jedi Outcast/Academy - szerű játékban reménykedtem, az Academy szerintem a mai napig a legjobb "lézerkardozós" játék. A The Force Unleashed is jó lett volna, de Starkiller "ultragagyi" történetét ami kb. mintha értelmi fogyatékosoknak készült volna egyszerűen nem vette be a gyomrom, azt nem bírtam sokáig, a 2- őt meg már messziről kerültem...XD
    Hátha egyszer majd lesz JA2. :)
    Ez a "Star Souls" játékmenet meg véleményem szerint annyira hiányzott az SW - univerzumnak, "mint üveges tótnak a hanyattesés", szerintem jóval több SW univerzum rajongó van a földön mint "soulslike fan", ez egy rétegjáték lészen bármilyen jól is sikerült esetleg, és szerintem abszolúte nem is illik hozzá, de legyen ez az én bajom. :)
    Akinek meg bejön, annak jó játékot !
    Utoljára szerkesztette: Ssenkradlive, 2019.11.16. 13:08:38