Outlaws of the old west
  • Rocco27
    #37
    Nos igen, guild esetén fontos a tagság, mivel idegenek nem építkezhetnek egymáshoz közel. :)

    Ma patch jön, nagyon várom mert az elmúlt 4 napom sorozatos szenvedéssel telt a rengeteg bug és brutál laggok miatt. Megszámolni se tudom mennyi mindent vesztettem el miattuk.

    Néhány bad story:
    - Megöltem véletlen a magas szintű lovamat. Bontottam a házam és vertem Sledgehammerrel a padlót. 2 fémes hang után sikított a lovam, majd meghalt a következő ütésemre. Csak lestem wtf, mert az kb. 10 méterre állt tőlem.
    - Meghalt egy lovam szomjúságban amit épp tárolónak használtam. Tele volt értékes loottal, valami jelet azért adhatna ha halldoklik, de nem is ez a nagyobbik gond, hanem az, hogy a halott ló testéből nem lehet kivenni semmit sem.
    - Meghaltam bugban, mert nem mutatta az idegen bázisát, belefutva belebuggoltam és beragadtam a levegőbe. Mozdulatlan voltam, nyomtam egy suicideot. Tartalék lóval odafele vágtatva menet közben beestem egy sziklába. Csak úgy tudtam kijönni onnan, hogy a felszínhez közel leszállva kidobott a felszínre. RIP a tartalék lónak is. Odafutva a hullámhoz nem mutatta a játék a testemet, de a lovsmat sem. Vérnyomás felugrott maxra, mert farmolós túráról jöttem épp vissza, ezért csurig voltam mindennel, főleg fémmel és pénz+arannyal, ami kellett a T2 bányához. Sokadik próbálkozásomra végre előtüntek, mire megnyugodtam. :)
    - Brutál szerver laggok miatt a drága építkezésemnél rengeteg nyersanyagot elpocsékoltam, mert összevissza pakolt sok mindent. Mivel a föld alá is került, gyakorlatilag az épület alja bugos lett, mindent le kellett rombolnom és máshol újra felhúznom azokat.
    - Bár csak bountyt vesztettem (nem tudom mit okoz még), de volt olyan is, hogy szerverre való belépésemre kiírta a játék, hogy éhenhalltam. WTF? Nem lépek ki éhezve...

    "Röviden" kb. ennyi, lehet mások is voltak, de most ennyi jutott eszembe. ;)
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2019.06.04. 13:01:55