• NEXUS6
    #17
    Szerintem ennél bonyolultabb a dolog, ismerőseimet a következő csoportokba sorolnám:
    1. Nincs közösségi oldal regje, vagy van, de hidegen hagyja, néha, akár max évente 1-2-t posztol, kapcsolattartási lehetőségnek használja, vagy csak hogy legyen. Értelem szerűen nincs rá hatással ez a média, és nem is tudjuk ezen keresztül, hogy hogy érzi magát.
    2. Ritkán posztol, mert épp maximálisan boldog, nincs ideje ilyen hülyeségekre.
    3. Gyakran posztol, mert szingli, vagy csak átlagosan boldog, egyfajta kapcsolattartási, önkifejezési módnak használja.
    4. Gyakran posztol mert valami problémája van, legtöbbször fiatalok körében értelemszerűen szerelmi bánat. Kidumálja a bajait.
    5. Gyakran posztol, csetel, mert kényszeres függő, a közösségi médián keresztül próbál élni. Valós életben viszont gondjai vannak az emberi kapcsolatok kialakításával.
    6. Ritkán posztol, rejtőzködik, mert gondjai vannak, de fél kitárulkozni, más profiljait ettől függetlenül gyakran látogatja.

    Igazából én szinte egyáltalán nem a közösségi oldalakat jelölném meg az emberek problémáját okozó tényezőnek. És igazán problémás esetnek csak 100-ból 1-2-t látok (5 és 6 kategóriásat), és hosszabb távot figyelve az emberek szépen mozognak egyik kategóriából a másikba. Az a beteges, ha a cég mondjuk direkt az 5. kategóriásakra megy rá és ide is akarja beterelni az embereket.
    Bármit is mondanak pl az FB-re, szerintem valójában ilyen törekvésük nincs, vagy legalább is nagyon bénán csinálják.
    XD