• NEXUS6
  #11
  OK értem én, hogy mit akarnak elérni a szakemberek. De akkor menjünk is bele, kezdjük ott, hogy szerintem az FB felülete egy hulladék.
  Iskolás-idigó-kék + fehér. Wow, divatszínek, ja úgy a 60-as évek Szovjetuniójában! XD
  Aztán értem én, hogy a lájkokra mennek a biztonsági beállításokat meg eldugják, de ennek az egész egyszerű feloldását már a kínai elvtársak rég feltalálták.
  Az egyes személyeket mondjuk egy 1-10 skálán értékeled ezzel együtt mondjuk a hozzájuk kapcsolt biztonsági/láthatósági beállításokat is változtatod. Most ez utóbbi testreszabása, kellemetlen-kópék kizárása ma az FB rendszerében egy rémálom, nem is csoda hogy ennyien hibáztatják a céget, hogy segíti a zaklatást, mert azzal, hogy a beállításokat, testreszabást eldugják valóban az a helyzet.

  Összelájkolgatást, csoportba rendezést lehetne valami csoportok közötti versennyel, jutalmakkal ösztönözni. Ezzel szemben ma mindenki egyénieskedik, néha összeverődik egy csoport, hogy egymást izgassák, de az igazán jó csoportok elég zártak, legalább is az én ízlésemnek megfelelőek. Pedig néha érdemes ki posztolni, megosztani belőlük valamit, csak ez le van ott pl. korlátozva, ki kell menteni a posztot, majd sajátként megosztani. Van ahol ezért aztán kirúgnak. Poszt, + lájk mennyiség szerint csoportunkat aztán rangsorolnák, nagyobb eséllyel rakja fel egy regionális, globális üzenőfalra, ahol szintén lájkolják, mehet feljebb, pillanatokon belül megismerheti őket az egész világ. A csoport képzés autómatikus lenne, ha összeposztoltok, közösen osztatok, összelájkoltok azonnal csoportot hoz belőle létre, amit megkérdez, hogy akarsz e csatlakozni, és kizárhatod magad. Ezzel a júzernek aktívan kéne negatívan létrehoznia a saját társadalmi hálóját. Ennek pedig nem csak az FB, de a cégek, szolgálatok is örülnének, akik megkapják az adatokat. Mellette állandó interakció üzengetés lenne a vége.

  Ezt az ujjamból szoptam ki 3 perc alatt és szerintem maxigáz jobban menne, lehet levédeni osztani, megcsinálni! XD

  Ehyelyett Cukibácsi ugyan azt a lopott rendszert reszelgeti lassan évtizedek óta és keresi magát gennyesre.
  Szal ennyit a véleményemet a profizmusukról.

  Miért vagyok fenn még is rajta? Hát mert pont nem ilyen, amit írtam, hanem egy béna kacsa, mert látom a hibáit, mert röhögök rajta! XDDD

  Tini-Tina és Tini-Tamás, aki netes ismeretséget, trendiséget akar, annak az általam vázolt rendszer lenne a kívánatos, ezért szivárognak át alternatív felületekre.