• yamato41
    #70
    Vigyázz, mert még magas lesz a vérnyomásod? Szembesítettek saját butaságoddal és hozzá nem értéseddel? Tényleg szar ügy.
    Én nem bizonygatok semmit, te viszont folyamatosan bizonyítod, hogy csak elvakult winhater vagy, semmi más, ráadásul abból a legrosszabb fajtából, aki még nem is ért hozzá. Nagyon nem. Remélem tényleg nem fizetnek neked ezért.
    1. Vagy előbb kellene a drivert telepíteni, mint rádugni a hardvert, vagy pedig bármit telepít, saját driverét rárakni. Tényleg ennyire gyatra dolgot tudsz felhozni? Egy specifikus hardver nem megy egy általános driverrel, hanem csak a sajátjával. Húha! Nagy zseni lehetsz, ha erre most jöttél rá. Bárcsak ez lenne a win legnagyobb gondja, mert ezt a lehető legalapabb ismerettel rendelkezők is tudják kezelni, csak az elvakult winhaterek bizonygatják ezen keresztül saját hozzá nem értésüket. Neked azért sikerült lejáratnod magad ezzel.
    2. Érdekes módon hasonló probléma merült föl egy gépen a környezetemben. Az informatikusomnál fel sem merült, hogy gond lenne, mert ismerte a helyzetet és előre gondolkodva a legkisebb döccenő nélkül elintézte, mielőtt átadta volna. Talán mert ért hozzá, nem csak teli szájjal okádik rá, vagy saját butaságát, hozzá nem értését keni másra.

    Na, égesd csak magad tovább! Erőlködjél, hadd röhögjek még! Szórakoztató vagy, winhater.