gforce9#59
Te, nagyontapasztalt figyelmesen olvastagató. Holabüdöstaknyostúróban is hasonlítottam össze windowst linuxal vagy bármilyen már nem windows oprendszerrel? Windowsokat hasonlítottam össze, ha nem tűnt volna fel éles szemed számára. Egyáltalán kisvállalati környezetben az androidon kívül más oprendszerek relevanciája mekkora is? Ja hogy kb a nulla felé konvergál? Másrészt, te említetted, idézlek: "a windows hibáinak nagyobbik része a 3rd party driverek, szoftverek " Ami jelenleg finoman szólva sincs így. De sebaj ontsd még a hülyeséget.
" A thunderbolt windows-ba integrálásával pedig a high-end audio is hibátlanul működik win alatt." Baszki tényleg? Van olyan funkció a win10-ben ami új és működik? Tényleg? És akkor most mit is kéne csinálnom? Hanyatt esnem, hogy az MS 20 év után végre összekalapálta rendesen?
"Annyira elvakult vagy" Aha ki is az elvakult akkor? Az aki windows verziók problémásságát hasonlítja össze ugyanolyan környezetben sok mintával 20 év tapasztalattal vagy az, aki becitálja a linuxot, amiről kurvára szót sem ejtettem és magasztal egy oylan funkciót, ami megjelent a win-ben 20 év után.
Ha valami abszolút értelemben relatív értelemben is szar, az nem lesz jó attól, hogy teszel egy kis tejszínhabot és cseresznyét a tetejére.