• molnibalage83
    #43
    Furcsa, hogy itt a frissítések miatt kelnek ki egyesek, amikor ennél sokkal súlyosabb az, hogy a programok készítői és a win milyen halálos módon működnek együtt. Kb. sehogy.

    Tegnap 20 GB-nyi (!) szemetet takarítottam le a rendszer SDD-ről, persze full manuálisan, a rejtett fájlok megjelenítésével . Eszméletlen, hogy miket meg nem engednek maguknak a "szakemberek" (?) akik írják ezeket a programokat....

    Annyi msi és install után maradó fájl van, hogy azon pislogok. Ezt mégis hogyan képzelik? Mi a francnak nem törli meg magát? Lehúzod az installert, felrakod, törlöd, de még update nélkül is sokszor ott marad a szar utána.A SW frissítések után a korábbi változatok szennyét leszedni ugyan minek? Csak az AVG vagy 3GB szemetet hagyott maga után 2013 óta. Vastaps.

    Az NVIDIA könyvtárban 3 db alkönyvtár volt, de egyik sem maga a feltett driver ahogy látom, csak installerek. 3GB szemét.

    Egy rakás tmp és egyéb log és miegymás vackot nem töröl le semmi karbantartó sem. Oszt mi szükség van ezekre? A Skype-ot alig használtam valamire és az is több száz MB képet és mindenféle vackot hagyott maga után.

    Néhány nagyobb ilyen leszedésével helyből megvolt a 10GB, de további rendszerkarbantartással és aprólékok megkeresésével meglett a még 10GB. A hibernálást természetesen kilőttem régen, mert az is "muris". Meg persze a rendszer visszaállítás

    Ok, hogy ma már "csak" (?) 20k HUF egy 256 GB SSD is, de aki nem akar/tud bővíteni azért valahol mókás, hogy a 128 GB-os SDD-t mivel szemeteli teli üzem úgy, hogy lényegében nekem az egész programozói hanyagságnak tűnik. Röhej.

    A 20 GB-ot úgy kell nézni, hogy a Win könyvtár 25 GB. Azért ennyi szemetet gyártani ehhez úgy, hogy relatív nem használok egy tucat programnál többet úgy, hogy abból kettő videó lejátszó és egy a Winamp azért valahol elképesztő.