• Irasidus
    #20
    :1. Mint kiderült itt a fórumon Irasidus nem olyan noname fórumozó, mint xyl.
    Nem az én állításom volt a tiéddel szemben, hanem Jonathon Hill, és a NASA áll szemben veled. Nekem nincs saját magyarázatom, ha nem tűnt volna fel.
    2. A lézer az űrből miért mondana ellene a fizikának? Komolyan foglalkoztak vele, csak aztán sikerült megegyezni Reagennek Gorbacsovval. Példa: Zenith Star Ami miatt visszakoztam, az az, hogy rájöttem, hogy egy dolog összpontosítani egy-egy lövésre az energiát és egészen más a folyamatos működést biztosítani.
    A Zenith Star sohem működött (!), valamit megtervezni, és kivételezni nem ugyanaz! Másrészt egy atombomba robbanás kell hozzá, ami ha eltekintünk attól, hogy ilyenek űrbe telepítését nemzetközi egyezmények tiltják, és még a katonai jelzőrendszerekről is megfeledkezünk, meg a civil kutatókról akik mind észlelik ezt, akkor ott van még az esemény hatása amit több millióan megéreznének, ezért is hagyták abba az űrben való robbantgatást. Ja, hogy mire gondolok? Google a te barátod is...
    A szakértők is tévedhetnek. Meghíusult mondások. Érdemes megnézni, hogy melyiket ki mondta.
    Összekevered a szakértői nyilatkozatot, a véleménnyel. Másrészt ezek nagy része marhaság, 39. mi a tévedés? És végül, itt nem egy szakértő véleménye van, hanem több szakértő, és szakértő szervezet együttese. így működik a tudomány.
    A témában járatlannak is lehet jó ötlete. "A geoszinkron pálya kommunikációs célokra való felhasználásának ötletét először Sir Arthur C. Clarke sci-fi-író vetette fel 1945-ben " (Wikipédia)
    Te szakértőnek képzeled magad, vagy Clarkenak? Csak azért kérdezem mert Clarke kutató volt, nem csak író, másrészt abban az időben nem volt jártas senki ebben a témában... Másrészt az egy tartalmas publikáció volt, nem egy odaszart fórumhozzászólás, tehát meg volt a szakmai kritériuma, formája.
    7. Értelmes dolog lenne ország-világ elé tárni, hogyha kiderül, hogy az ellenség/ellenfél valamiben jobb, mint mi vagyunk? Nem az az értelmes magatartás, ha az ember letagadja, elhallgatja, figyelmen kívül hagyja, közben pedig próbálja őket utolérni? Igenis, az ellenség lekicsinylése, pocskondiázása, látszólagos lebecsülése egyidős az emberiséggel. Ennyit a "miért?" kérdésről.
    Folyamatosan ezt teszik. Üdv a valóságban neo... Ahhoz meg nem kevés fantázia kell, hogy Kína jobb mint az USA.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2019.02.28. 05:13:58