• xyl
  #19
  1. Mint kiderült itt a fórumon Irasidus nem olyan noname fórumozó, mint xyl.
  2. A lézer az űrből miért mondana ellene a fizikának? Komolyan foglalkoztak vele, csak aztán sikerült megegyezni Reagennek Gorbacsovval. Példa: Zenith Star Ami miatt visszakoztam, az az, hogy rájöttem, hogy egy dolog összpontosítani egy-egy lövésre az energiát és egészen más a folyamatos működést biztosítani.
  3. A lónak is négy lába van, mégis botlik. Nem doktori disszertációt írtam, hanem fórum hozzászólást.
  4. A szakértők is tévedhetnek. Meghíusult mondások. Érdemes megnézni, hogy melyiket ki mondta.
  5. A témában járatlannak is lehet jó ötlete. "A geoszinkron pálya kommunikációs célokra való felhasználásának ötletét először Sir Arthur C. Clarke sci-fi-író vetette fel 1945-ben " (Wikipédia)
  6. Ahhoz, hogy az ember hazudhasson, ismernie kell az igazságot. Amit írtam, az színtiszta spekuláció, de nem hazugság, mert nem vagyok az igazság birtokában. (Akkor hallgatnék mélyen.)
  7. Értelmes dolog lenne ország-világ elé tárni, hogyha kiderül, hogy az ellenség/ellenfél valamiben jobb, mint mi vagyunk? Nem az az értelmes magatartás, ha az ember letagadja, elhallgatja, figyelmen kívül hagyja, közben pedig próbálja őket utolérni? Igenis, az ellenség lekicsinylése, pocskondiázása, látszólagos lebecsülése egyidős az emberiséggel. Ennyit a "miért?" kérdésről.