• Irasidus
    #18
    Na jó, akkor csak egy rövid kérdés: Szerinted egy szakértő mindig az igazat mondja?
    Másik kérdés, egy noname forumozó szerinted mindig igazat mond?
    Lásd 51-es körzet. Nem mondhatták el, hogy bocsi, itt készülnek a szupertitkos katonai fejlesztések. Elhíresztelték helyette beépített emberekkel a történeteket az UFO-król, és közben folytatták a valódi munkát.
    Látom, főleg azt, hogy fórumozók híresztelik az ufokat, ami ugyanolyan szint mint a lézer az űrből. Egy titkos katonai bázis, és repülésre alkalmatlan tányér, vagy egy űrből jövő lézersugár nagyon nem ugyanaz a kategória. Az egyik esetben egy létező dolgot titkolnak el, a másik esetben a fizikának ellentmondó dolgokat állítasz. Szerinted ugyanaz a két dolog?
    Hű de le vannak maradva a kínaiak - A megvezetett közember válasza.
    Utalnék a legelső kérdésedből gyártott kérdésemre. Neked miért is kellene elhinnem, hogy megvezetni akarna ebben az esetben egy az USA több szakértője, szakértői szervezete az ellenséges Kínai hadi fejlesztésekkel kapcsolatban? Kérlek hazudj valamit, mert ugye, miért is mondanál igazat mindig... ;)
    Igen, eredetileg a 9. hozzászólásban három ábrát mutattam. Ebben a hozzászólásban tényleg elkövettem egy olyan pontatlanságot, hogy a második ábrát elsőnek, a harmadikat pedig másodiknak neveztem.
    Tehát előbb beismerted, hogy a lézer tényleg erős volt, azaz beláttad fizikailag képtelenség ilyet építeni, most meg azt, hogy pontatlan vagy. Hűha, ezek után miért is kellene neked hinnem? Érted mi különbség egy noname fórumozó, és szakértő között?
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2019.02.27. 18:12:19