• xyl
  #16
  Na jó, akkor csak egy rövid kérdés: Szerinted egy szakértő mindig az igazat mondja?
  Lásd 51-es körzet. Nem mondhatták el, hogy bocsi, itt készülnek a szupertitkos katonai fejlesztések. Elhíresztelték helyette beépített emberekkel a történeteket az UFO-król, és közben folytatták a valódi munkát.
  A szakértők azt mondják, hogy ezek kalibrációs célra készülnek, és azért ilyen nagyok, mert a kínai kémműholdak felbontása rossz. Aztán vagy rossz, vagy nem, mindenesetre az amerikai közvéleményt megnyugatja, hogy azért a kínaiak nem is annyira jók. Mi jobbak vagyunk.

  Idézek abból, amit bemásoltál:
  "Az amerikai űrhivatal ugyanis bejelentette, hogy az ábrák többsége valóban kalibrációs célpontok, amelyeket az USA – a technológiai fejlődésnek köszönhetően - csak az 1960-as évek végéig használt."
  Hű de le vannak maradva a kínaiak - A megvezetett közember válasza.

  Ami pedig azt illeti:
  Igen, eredetileg a 9. hozzászólásban három ábrát mutattam. Ebben a hozzászólásban tényleg elkövettem egy olyan pontatlanságot, hogy a második ábrát elsőnek, a harmadikat pedig másodiknak neveztem.
  A 14. számú hozzászólásban az első az ÉPÍTETT IZÉK eredeti állapotát, a másik az ÉPÍTETT IZÉK jelenlegi állapotát mutatja. Az ezekre hivatkozó mondatomat azzal kezdem, hogy "Ettől függetlenül..." Szóval, akkor mit is kevertem össze mivel??