• dyra
    #36
    Ne kelljen már azért ilyen dedós szinten kommunikálni. Ha félre akarod érteni akkor félre érted. Ebben a kontextusban a zenehallgatás nem számít olyan tartalomfogyasztásnak mint a film nézés vagy az olvasás. Ha így akarsz kommunikálni beszélgetés előtt adjunk át egymásnak egy kivonatot a használni kívánt fogalmakkal majd egyezzünk meg azok jelentésében. Ha nem, akkor nyilvánvaló dolgokba ne köss már bele. Történetesen zene nélkül is elvagyok de volt, hogy autópályán hangoskönyvet hallgattam.

    A vezetés tök jól kikapcsolja az embert én nem mondok le róla amúgy mi lesz ennek a vége a budin is lesz kijelző? Miért kell mindenhol dolgozni meg tartalmat fogyasztani? Meg miért van olyan vágya egy csomó embernek hogy őt a kapualjban tegyék ki ahova mennie kell?

    Tudod én mit mondok, egy modern város tele van parkokkal terekkel sétáló utcákkal. Jó a levegő stb.. Az önvezető autók ebbe nem férnek bele teljesen rossz az irány. A külvárosban valahol leparkolom a gépet majd a tömegközlekedéssel elmegyek ahova kell vagy elővárosi vonatokkal nem is autóval.

    A legdurvább, hogy ezek az autók rohadt drágák lesznek és iszonyat sok lesz velük a macera. Nekem nem kell. Maradok a vezetésnél.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.01.09. 10:18:18