Yagami#13
Én is úgy vagyok vele, hogy nekem már újat kurva nehezen mutatnak sztoriban. Maximum innen-onnan felhasznált elemeket vegyítve tudnak kerekíteni/összegyúrni egy olyat, amin még néha meglepődöm, vagy "na ez igen" felkiáltással élek (mint mondjuk egy Predestination, ami képes volt úgy pofán baszni, hogy előtte már láttam kb. az összes időutazós sztorit). Bár még nem láttam ezt a filmet, és érdekel is egyébként a Hang nélkül mellett, majd pótolom őket. Abban viszont kalaposnak van igaza (bár végtelenül rühellem a stílusát itt, zetor-ral és mo(l)nikával együtt, hogy személyeskedjek én is egyet), hogy a mai emberek iszonyat picsa-rinya gépek. Mindenre. Én úgy vagyok vele, hogy imádom a filmeket, és még mindig be tudnak úgy húzni, mint fiatalabb koromban. Mellettük ott vannak a sorozatok, amiket már 15 éve biztos pörgetek (Hősök óta kb.) és ANNYI nézni való van szerencsére, hogy idő is alig van rá. Csak meg kell találni a jókat, vagy azokat, amik téged érdekelnek, a többit meg elkerülni/leszarni nagy ívben.