• Kissssss0
  #13
  látom egy két embert igen csak szíven ütött hogy lemertem írni a saját véleményemet az idei év terméséről ami hát khmm... igencsak megkérdőjelezhető minőségű, főleg ha ezt a "listát" nézzük, de hát istenem... már hosszú ideje nem lehet úgy véleményt nyilvánítani(itt sg-n) hogy még véletlenül se lépjünk bele valakinek a kicsi lelkivilágába. :)

  nevezhettek kiöregedett öreg játékosnak ami részben igaz is(elég sok ilyen ember van sg-n), de ugyanakkor ez nem zárja ki azt a tényt ne tudnék ugyan olyan jókat játszani mint 10 vagy 15 évvel ez előtt.

  bocs gyerekek de arról én nem igazán tehetek hogy az idei évben a legtöbb nagy kiadó és játékfejlesztő cég úgy elrugaszkodtak a valóság talajától hogy már én fogtam a fejemet.

  több mint 10+ éve várunk egy új half life részt erre a volvo mit csinál? kidob egy fizetős kártyajátékot amiben újra ismét csak fizetni kell ha labdába is akarsz rúgni a többiek mellet, mindezt úgy hogy az egész kártyás játék piac már tömve van free to play játékokkal évek óta.
  (facepalm)

  blizzardék is gyönyörűen szépen arcon köpték saját magukat a mobilos vackukkal... de hát ugye mi vagyunk a hibásak miért nincs mobilunk. :)

  bugthesda is a félkész asset flip béta játékát kidobta a piacra gondolván a fallout név úgy is eladja a szemetüket, hát nem igazán, már a gyűjtői kiadás megérne egy bírósági feljelentést félrevezetés gyanújával, + az adatszivárgást még meg se említettem.

  röviden összefoglalva: néhány kivételtől eltekintve ez az év botrányosan szar volt a kicsi gyomrotok meg nem tudta bevenni ezt....
  Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.12.26. 15:07:15