• LAnders
    A "beruházás kamatos" összegét bontsd alá részletesen, légyszíves! Azzal, hogy odabasztad azt a számot, engem nem győztél meg. Mikori számítás ez, az eddig tervezett menetrend, költségek nem kerültek máris túllépésre? ;)

Megjegyzem, a kérdés költői a közismert helyzet alapján... (Mo.-on rendszerűen többszöröződnek a beruházási költségek, egy atomerőműnél ez világviszonylatban is trend...) Furcsa, hogy ilyen körülmények közepette rácsavarodtál erre a kérdésre, saját magadból csinálsz hülyét...

De nem válaszoltál rá, hogy a Mo.-nál lényegesen fejlett országokban, ahol még tőke is van, mennyi atomerőművet is építenek? Mondjuk ezen belül azok az országok, amelyek merő véletlen, nem rendelkeznek atomfegyverrel... v. atommeghajtású hajóval...

"Azon felül azon akarsz el, hogy az elmúlt 30 év alatt néhány napban csökkent a teljesítmény. A 0,09 load factor és random termelés a naperőműnél meg belefér, de a load factor 0,0000001 rontása már nem. Hát hallod, ehhez vastag arcbőr kell. Bár szerintem fel sem fogtad, hogy ez a helyzet az alapján, amit ide írtál."

Kezd végképp cserben hagyni az önuralmad, én semmi ilyet nem írtam...

Abban egyébként egyetértek, hogy valóban nem értek az eregiaiparhoz, nem ez a szakmám. Azt viszont még így is látom, hogy te bár próbáltál utánaolvasni, de rendszerszerűen nem tudod összerakni az összefüggésket.

Ami nem is lenne gond, csak legalább ne éppen te írj ilyet, hogy "kurva nagy baj van nálad fejben..."

Utoljára szerkesztette: LAnders, 2018.12.17. 14:05:38