• Andrevv
    Már ne haragudj, de lehetséges, hogy veled van a baj. Én 10 évesen már tudtam mi akarok lenni ha nagy leszek, az is lettem. 16 évesen már teljesen céltudatos voltam, rálátásom volt mindenre, ahogy mondtad. A környezetemben a kortársaim is nagyjából így voltak. Nem is tudom miért tűnik sokkal értelmesebbnek az én generációm (80-as években születettek) tizenévesen mint ez a bizonyos Z generáció. Talán éppenséggel a hittan? Az erkölcsös nevelés?
    Hogy a fenében ne lehetne letenni azt a telefont, vagy arra használni amire akarják? Ez valami betegség. Nem, nem voltam se TV függő, se semmi. 11. osztályos voltam mikor megvették nekem az első PC-t, egy 486-ost, nem kezdtem korán, mégis programozó lettem. Még egy rohadt bicajról is csak álmodoztam, majd vettem az első fizetésemből.
    Szóval miért kellene felkészíteni a modern világra a gyerekeket, ahelyett, hogy rendes embert neveljenek belőlük? Ha nincs meg az alap, akkor csak ilyen szerencsétlenek lesznek (tisztelet a kivételnek), akik az okos-telefont se tudják lerakni önszántukból vagy arra használni amire való, függőségek és időpocsékolás nélkül.