ATLAS
  • Caliph
    #455
    kicsit bővebben: itt is van passziv tame,szelid állatoknál. a szintjüktől és a tame szintedtől függően szelid állatnál(malac,tehén,nyuszika) fogja irni mit kér enni,malacnál pl bármilyen berry jó neki.berakod a berryt az action bar utolsó slotjába,mész a malachoz kiirja hogy e betűvel etesd,megeteted pár másodperc múlva kéri a következő adagot,közben persze mászkál,és ne üsd meg. nyuszira lopakodni is kell mert ha túl sokat mozogsz a közelébe megijed és sose éred utol ilyenkor kaját se fogad el.
    Ragadozó más téma: le kell ütni az életét elég sokat,aztán bolával megbénítható.ilyenkor kb 2x tudod megetetni amig a bola lejön róla,de ügyesen kell helyezkedni mert kábítva is harap. ha lejött a bola újra le kell sebezni,új bola és etethető megint.(farkast tameltem neki csont kell)

    fegyves harc skill fán van még egy hasznos skill,amivel ki tudod ütni az állatot pár csapással,ilyenkor percekre kifekszik,nem etethető de a hátadon oda cipeled ahova akarod(persze elefántot nem :)

    De a Kapitány által emlegetett rámpás ketrec a legjobb.asszem a farkas már nem fér át az ajtón,de legalább kőből építs mert a fát szétszedik :D