ATLAS
  • PiszkosFred
    #454
    > de ha nálam a kaja, vagy ledobom, nem adja be a lehetőséget a szelidítés megkezdésére.

    Az actionbar legutolso slotjaba tedd be a kajat, csak es kizarolag oda. Amikor "alszik" a joszag, igy meg fog jelenni a "feed" (etetes) opcio, de csak ha a fejenel/szajanal csinalod. Nem szabad kozel menni hozza, mert akkor megtamad, igy ovatosan lopakodva/lassan kozeledjetek (hiaba van kiutve, muszaj ovatosan). ARK-ban ezt neveztek passive tamenek, onnan jott at az eljaras az Atlasba.

    Folyamatosan kell etetni, hogy nojjon a progress. Ha elszabadul vagy megtamad (mert kozel ment vki), akkor ujra bola es folytasd az etetest. Ahogy az ARK-ban, itt is erdemes inkabb hatulrol kozeliteni, gugolva vagy kuszva.

    Mondanam, hogy az ARK-bol ismert "feljaros" csapda itt is hasnzos, de nem jatszottal vele sajnos. Szoval erdemes epiteni egy - az allat mereteinek megfelelo" karamot. Mondjuk egy 3x3-ast, ugy, hogy a nem foundationokat raksz le, hanem kerites alapokat, es a falak ajtok es ablakok. Egyik szelere raksz egy rampat es belecsalod a joszagot.

    Te az ajton ki tudsz menni, o nem fog (nyilvan kistestu allatoknal nem fog mukodni, bar naluk nincs is szukseg, csak nagyobb ragadozoknal), igy csapdaba esett, neked mar csak kabitani kell es etetni, amelyet az ajton es az ablakokon keresztul meg is tudsz tenni Nagyobb allatnal lehet nagyobb karam es ajto helyett gateway kapukkal.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.01.14. 11:47:01