ATLAS
  • Normen76
    #435
    Ty! Közben megoldottam. Minden egyes új régiót külön szerverként kell telepíteni, és azt a fő szerverhez csatolni. A játékos slotok a meglévő zónákban oszlanak el. Pl. van egy 2x2 zónás rendszerem, ez 4 térkép, 4x10 slot, 40 játékos. Ha A1 lesz a fő szerver, A1-A2-B1-B2 elrendezésben balról jobbra haladva a kezdőhelyről, az A1-ről délnek és keletnek lehet tovább hajózni.

    Viszont az Admin parancsokkal vagyok bajban, elvileg a ` jellel kéne hogy előjöjjön a consol panel, de nem jön :) ARK-ban a "Tab" billentyű volt, most ez a jel, de nem csinál nálam semmit, bár lehet a magyar klaviatúra miatt, és az angolon hozná elő a konzolt. No mindegy, hátha valakinek segíthettem ezzel, ha szerveresdit játszik.

    Egyébként a játék nekem nagyon tetszik, van benne bőven potenciál. Nagyon valószínű, hogy a játék hasonlót fut majd mint az ARK. Kell neki pár év mire igazán kiforrja magát. A hajózás, vitorlázás csapatban, óriási élmény :) A tenger rendkívül jól van megalkotva. Remek az építési szisztéma, a hajóépítési mechanizmus, a tárgyak, eszközök, nyersanyagok rendszere. Néhol feleslegesen nagy tömegekben caplatnak az állatok, élőlények, ezeket simán le lehetne harmadolni, ötödölni. Ha kevesebb állat, egyéb lenne nagyobb élmény lenne egye-egyet megtalálni levadászni. Ezzel egyensúlyban lehetne növelni az élőlények által adott javakat. A terep, az erdők, sivatagok is nagyon szépek, hangulatosak.

    Szerintem már most is bőven megéri az árát a játék, de legfőképp akkor, ha egy jó csapattal tudjátok felfedezni a világot.