ATLAS
  • lammaer
    #290

    Nem értem, hogyha a való életben az emberek megnézik, kipróbálják hogy mit vesznek, akkor a játékvilágban miért megy ennyire a vakon megveszem mielőtt láttam bármit belőle mentalitás.... olyan könnyen fel lehet ültetni a tömegeket a hype vonatra. Elképzelhetetlen hogy odaadjam mondjuk a péknek a pénzt hogy figyu, itt van 500 forint, süssé' nekem valamit sak azért mert ő azt mondja hogy király pék és tudja mi kell nekem.

    Annó amikor az EA kezdődött, gondoltam magamban ki a franc fogja szórni a pénzt hatodkész játékok kipróbálására, ez egy halott ötlet - kb mintha a torta helyett külön megenném a lisztet, a tojást, a sütőport és leönteném mellé a tejet mielőtt hagynám hogy a szakács megsüsse a finomságot. Azt tessék, mostmár az a fejlesztő a hülye aki 1.0-s játékokat ad ki.
    Az egyértelmű volt, hogy az csak marketingduma hogy majd részt vesznek a játékosok a fejlesztésben, meg figyelünk rátok (van ilyen is, 10-ből 1, a többinél az early access annyit jelent hogy korai hozzáférés a pénztárcához :) )