The Outer Worlds
  • lwb
    #52
    Jajj, Istenem. Ezt a hisztit... Szegény, szegény Valve, most majd nem tud 30%-ot lenyúlni minden bevételből, vérzik a szívem. De a fejlesztők/kiadók a rohadékok, mert ők inkább olyan helyen árulnának, ahol csak 12%-ot nyúl le a bót és nem ott, ahol 30-at. Nem a Valve-nak kéne mondjuk kevésébé kapzsi rohadéknak lennie, nem, a kiadó a hibás, mert nem akarja a semmiért tömni Gabe zsebét.

    Akinek nem tetszik az ES, az vegye meg a Microsoft Store-ban és akkor elvileg xbox-ra is megkapja egyben. Azon eddig nem volt hiszti, most majd az is hiszti tárgya lesz? Akkor az originért, a uplayért miért nem hisztiztek? Beth launcher? Az sincs steamen. Ki a retkes f.szt érdekel, hogy melyik nagy cég szaros launcherén keresztül kell a játékot indítani? Egyáltalán nem érdekel a steam "feature"-ei, hogy Little Timmy meg Pistike tud "leírást" :))) írni, mert nem érdekel sem Timmy, sem Pistike véleménye a PUBG-ről meg úgy általában semmiről.
    Én elég öreg vagyok, hogy emlékezzek, amikor a steam kijött legalább ennyien bojkottáltak játékokat, mert kellett hozzá egy teljesen felesleges launcher, ami csak zabálta az erőforrást, de értelme semmi nem volt. Az az álláspont még védhetőbb volt, mert előtte csak simán elindítottad a cd-ről a játékot és már ment is, nem kellett semmi egyéb szar a kettő közé.

    (egyébként a döntést nem a fejlesztő hozza, hanem a kiadó: ez most a 2K, aki minden játéka vonatkozásában aláírt az Epic-kel)