The Outer Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2. Ettől még szánalmas és undorító az exkuzív játék koncepciója, az amit itt és még sok más esetben is tesznek (nem exkluzív, csak a steamre ne tedd ki és akkor fizetek egy vagon pénzt) az még szánalmasabb.
3. A "hiszti" pedig azon megy, hogy a kickstaarter kampányban steam és gog opció volt feltüntetve, most pedig hirtelen csak epic lett a végeredmény, ami annyira kimeríti a szerződésszegés kategóriáját, hogy azonnal visszefizetést ajánlott a cég. Csak hogy a tiszteségtelen üzletpolitikának is van ára, mivel ezen korai támogatók révén lett olyan a helyzet, hogy az MS megvette őket, és az epic fizet az "exkluzív" opcióért, így egy sima visszafizetés eléggé szemenköpés kategória, érdemben kösz az ingyen hitelt 1-2-3 évre.
Én nem hogy az 1 évet ,de az akár 3-4-5-öt is kivárom amíg bundleba szórják..szóval kettőnkből biztos nem fog táplálkozni az epic <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Velem spec mellélőttél, mert én lentebb írtam, hogy én megvárom az 1 évet 😊
Na ez a nagy bullshit..nézz már magad mögé. Látsz ott embereket az epictől akik fegyvert tartanak a fejedhez, hogy márpedig ott kell megvenned? NEM ilyen nem létezik. Ami be lett jelentve jön majd steam-re is. Ha nem tudsz várni? Nos az a te bajod és gyengeséged.
"Erőlteti az exkluzívitás, hogy kierőszakolja az ottani vásárlást"
Miért, a steam nem ezt csinálta? A jelenlegi játékok 90%-a steam exkluzív, ha nem akarsz steamet a gépedre, akkor az új megjelenések közül alig tudsz valamivel játszani majd. Jobb szolgáltatás? A steam 20 éve a piacon van, nem lehet jobb szolgáltatással megverni. A steam által nyújtott "szolgáltatások" többsége teljesen felesleges vagy 3rd party software-rel kiváltható. Kártyagyűjti? Leírások, kurátorok? Én jól megvagyok ezek nélkül is. Én a játékért adok pénzt, nem azért hogy facebook 2.0-t játsszak a steamen.
A valve meg versenyezzen, ne hisztizzen. Engedjen az áraikból. Több pénz marad a cégeknél, az mindenkinek jó. Kevesebb eladással is visszajön pénz, nem fognak annyi franchise-t lelőni, mert nem hozta a számokat.
Beth launcherem sincs, mert nincs semmi ami tőlük kell. De a Beth saját játékait teszi rá. Ubisoft szintén a saját tartalmait teszi rá. EA? Szintén a sajátjait teszi az Originre.
GOG régi/új tartalmakat tesz elérhetővé, plusz CDP saját platformja.
Mit csinál az Epic? Erőlteti az exkluzívitás, hogy kierőszakolja az ottani vásárlást. Én ezt nem támogatom. ZS kategóriás vagy inde címek ingyen osztogatásával engem nem vesz meg.
Legyen Epic Store, de ne ezzel az erőszakossággal próbáljon konkurencia lenni, hanem jobb szolgàltatással, jobb árakkal. Ja, ahoz ész és kreativitás kell? Meg a Fosnájton kívűl más is? Ja ugye, ha ez nem megy...
Akinek nem tetszik az ES, az vegye meg a Microsoft Store-ban és akkor elvileg xbox-ra is megkapja egyben. Azon eddig nem volt hiszti, most majd az is hiszti tárgya lesz? Akkor az originért, a uplayért miért nem hisztiztek? Beth launcher? Az sincs steamen. Ki a retkes f.szt érdekel, hogy melyik nagy cég szaros launcherén keresztül kell a játékot indítani? Egyáltalán nem érdekel a steam "feature"-ei, hogy Little Timmy meg Pistike tud "leírást" 😊)) írni, mert nem érdekel sem Timmy, sem Pistike véleménye a PUBG-ről meg úgy általában semmiről.
Én elég öreg vagyok, hogy emlékezzek, amikor a steam kijött legalább ennyien bojkottáltak játékokat, mert kellett hozzá egy teljesen felesleges launcher, ami csak zabálta az erőforrást, de értelme semmi nem volt. Az az álláspont még védhetőbb volt, mert előtte csak simán elindítottad a cd-ről a játékot és már ment is, nem kellett semmi egyéb szar a kettő közé.
(egyébként a döntést nem a fejlesztő hozza, hanem a kiadó: ez most a 2K, aki minden játéka vonatkozásában aláírt az Epic-kel)
Az meg nekünk is jó ha minél jobban megéri pc-re kiadni játékokat, nagyon is kellene a piacnak ha végre lenne egy komoly vetélytársa a steamnek / ez sajnos a közeljövöben még nem fog bekövetkezni /
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2019.03.21. 02:43:11
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Semmi bajom az Epic Store rendszerevel, de amig ilyen fapados a biztonsagi rendszere, addig en egy fillert nem fogok ott kolteni. Az ingyen jatekokat behuzom, oszt' ennyi. Ha rendbeszedik a klienst es a hatterben futo rendszereket, akkor lehet beruhazok par jatekra majd, mert csak ma bejelentettek harom olyat, amit nagyon varok mar PC-n (QD jatekai). Ha nem, es marad ilyen, akkor nekem siman jo egy ev mulva is Steamen, nem oszt, nem szoroz.
Ahogy nézem elszabadították a csalódottságvihart a twitteren...
Szerk: egyik a másik után. Avellone végül Ray és Muzyka nyomdokán. Kár.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.03.20. 21:44:51
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2019.03.20. 21:30:28
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Viszont ez két manus egyre szimpatikusabb nekem:
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.02.26. 20:10:54
Károgók meg mindig is voltak/vannak/lesznek, akiknek semmi nem jó. Boyarskynak meg Cainnek megvan a viziója, hogy mit akarnak csinálni. Elég eltökéltek is, én kíváncsian várom, hogy mit hoznak ki ebből. Az már egész jó ötlet, hogy fóbiát kaphatsz a játék során, a kérdés az, hogy ez jó lesz-e a játékmenet szempontjából vagy inkább zavaró... 😊
Nem hiaba tettek rendbe jo par jatekkal kapcsolatos pletykat a napokban (bolygok, urhajo, stb.), hogy ne legyen teves az info es az erre (is) epulo hype, mert aztan megint jon a rage.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.12.24. 11:54:24
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindegy, bejövős nagyon.