Total War: Three Kingdoms
  • KingPunisher
    #136
    Vélemény
    Part 1
    Limitált verziót vettem meg elég szép izléses de papírdobozos megoldás. 3DVD meg 1 térképet tartalmaz, összeségébe nem rossz de azért a fémdobozos WH-es megoldásnak sajnos a nyomába sem ér.
    A játék simán indul a kezelőfelület menü letisztult, izléses.
    Nos még csak belenéztem a játékba így nehéz lenne bármit is mondani, inkább csak az első benyomásokat írom le.
    A hangulat ugye erősen ízlés kérdése, ebben számomra a WH verhetetlen itt nem éreztem semmi egetrengetőt, a grafika nem rossz de én előrelépést sem igen látok, nem másznak le az egységek a monitorrol bár azért egy WH világban könnyebb látványosat alkotni, talán e miatt nekem kicsit olyan "szürke".
    Az viszont elsőre látszik, hogy nagyon mély a játék sokkal több dologra kell figyelni több lehetőség és opció van, elsőre kicsit talán rémisztő is játszottam pár TW-t de azért sok dologot keresni szokni kell.
    Olyan felnőtesebb komolyabb (én nem A romantikus vagy milyen mondba tolom hanem a normál régi stílus) a WH kissé Casualabb ehhez képest, persze hogy aztán a sok lehetőség mennyire jelentős valójában ehhez sok sok ora játék kell.
    Ami tetszik hogy a hősök toboroznak és nem egyből fullos seregek készülnek hanem csupán pár fős csapatok amik lassan töltődnek fel.
    Illetve van ellátmány nem csupán az aranyra kell figyelni.
    A diplomácia meg oriásit fejlődött.
    Így elsőre.. nos nem pisiltem magam alá de van pár érdekes izgalmas dolog szóval tolom és majd elválik.
    Mivel sokan megvették ezért tuti lesz rendes support millio DLC .. nos meglátjuk..
    Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2019.05.27. 13:11:23