• Tinman #6
    "és maradjon a nyári időszámítás."

    Erről van szó! Ha nem így lesz, lehúzhatják magukat a csatornába.

    A téli időszámítás lehet, hogy a normális, de a NEM kívánatos, mert már nem a középkorban élünk.

    A nyár időszámítással nyáron maradnának a hosszú világos délutánok ahogy kell, hogy minél többet tudjon kint lenni a polgár a szabadban. A "csúcson" 20:50 körül megy le a nap, ami baromi jó, mert nem vagyunk orkok akik a föld alatt élnek -.-

    Télen pedig lehet, hogy reggel sötétebb van (így is villanyt kell gyújtanod nem?), de cserébe szűkülni fog az az időszak, amikor este hulla fáradtan, jelenleg már 16:00-kor a sötétben botorkálsz haza, ha felhős az ég, már simán fél négykor, ami beteges! Tömegek autóznak jelenleg 16:00-17:00 közti kritikus időszakban a sötétben... amikor esik az eső ez még tovább súlyosbítja a helyzetet, aki sokat vezet ilyenkor az tudja jól, hogy ez egy pokol és a balesetek esélye erősen megnövekszik.

    Nem mellesleg kellemesebb a szemnek/szervezetnek, ha reggel van még inkább kicsit szürkület/félhomály és ahogy haladsz előre a melóba/tennivalóba úgy lesz nagyon gyorsan egyre világosabb.

    További érvem, hogy milliószor tapasztaltam már, hogy a napnyugta az időjárásra is egyértelmű befolyással van. Ha addig nem eredt el az eső, akkor napnyugtakor majd fog, vagy kapsz egy jó adag ködöt az arcodba. Ezért is nagyon fontos, hogy a nyári időszámítás maradjon egész évben.