Battlefield V
 • Borg
  #467
  Van ami jogos, de a legtöbb olyan dolog, hogy ha van rajtuk sapka azért szidják őket, ha meg nincs, azért.

  Persze ez is az EA hibája, mert olyan BF-et akarnak évek óta csináltatni, ami mindenkinek jó. Csak ilyet úgysem lehet. Ezért a codosabb részeit szidják akik a hagyományosabb BF conquestet szeretik járművekkel, a járműveseket meg azok, akik unják a kilóméteres gyaloglásokat, meg hogy hiába ők az überprok sniperrel ha lebombázzák őket.

  Nem tudsz olyan mapot csinálni, ami mindenkinek jó, ezért minden mapon lesz pár ember, aki épp azt szidja.

  Erre csak egy megoldás lenne, hogy az egyéb játékmódok katyvaszát meghagyni más játékosoknak, itt meg tényleg csak Battlefieldet csinálni, nagy CQ mapokkal, és sok járművel. Akkor legalább meg se venné a BFV-öt, akinek nem ez tetszik.

  De akkor még mindig ott a másik kör, akinek habzik a szája, hogy egy tár kell az ellenfélbe, de az bezzeg nem zavarja, ha őbelé is annyi kell. Ha meg kevés golyó kell a másikba örül, de cserébe azért szapulja őket, mert ő is gyorsabban meghal kevés golyótól. Én mondjuk az utóbbit favorizálom, és ezért is tetszik jobban a BFV. A BF1-ben is kevesebb golyó kellett már, mint BF4-ben, de ott még azért a HC mód is elfért. Itt már az se kell, szerintem jól el van találva az infantry. Cserébe a splash damageknél szeirntem baromira nem tudják megtalálni, mi működne jól.

  De most is érkezik egy több oldalas patch notes. Kiváncsi leszek, hogy ezúttal kinek a sirámjai szerint változtatnak megint, és min.