• ostoros
    #47
    "nem teszek az emberek közé fontossági sorrendet. "
    De teszel. Mindenki tesz. Még az is, aki annyira antiszociális, hogy csak saját maga van neki, ő önmagát teszi első helyre.
    A többi ember pedig: család, barátok/rokonok, szomszédok, településem, régióm, országom, kontinensem.
    És ez nem rasszizmus. Ez a világ legtermészetesebb dolga.Az lenne a rasszizmus, ha az embereket CSAK az alapján különböztetnénk meg, hogy milyen tulajdonságokkal születtek (Pl. sötétebb bőr)
    Ami amúgy kissé álszent dolog, mert ettől függetlenül folyamatosan megkülönböztetünk embereket fizikai és szellemi tulajdonságaik alapján, csak nem a bőrszín, hanem
    -testsúly
    -testmagasság
    -testszag
    -intelligencia
    -műveltség
    -szépség
    -iskolázottság(végzettség)
    -anyagi helyzet
    -életkor
    stb.stb.stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.stb.stb. stb.

    Az afrikai is ugyanígy gondolkozik egyébként, (a bevándorlók azok sok tekintetben a deviánsok, nem a többség) nem véletlenül döntöttek a függetlenség mellett, a saját környezetük, a saját népeik érdekeit kívánták szolgálni, nem a gyarmattartókét.
    Igaz nem voltak túl sikeresek, de ez már más kérdés.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2018.10.25. 13:43:35