• takysoft
  #5
  Ez a játék valami zseniális!
  Őszintén szólva nem nagyon lehet ezt szavakkal leírni. Aki játszott az Origins-szel, az tudja, miről beszélek.
  Nem lehet ezt elmondani, de van benne egy olyna érzés, hogy játszol, és egyszerűen nem akarod abbahagyni. Olyan a világa, hogy az valami felfoghatatlan. Nem szeretek buzzword-ökkel dobálózni, de ez ilyen "immersion" dolog.

  Miben más ez, mint az Origins?
  Nagyobb. Nem kicsit... szerintem az Origins-ben összes DLC-jével együtt se volt ennyi terület, mint ebben, és itt picit változatosabbnak is tűnnek, bár ezzel az Origins-ben se nagyon volt gond, szimplán az egyiptomi vonal kicsit limitál homokra :D

  Ennek megfelelően a gépigény is nőt egy picit, de azért némi tweakeléssel kényelmesen ki lehet hozni belőle az 50-55fps-t átlagosan.
  (i7-6700, 32gb DDR4, Vega64 LC, 4K)

  Hátrányok...
  A játék mindg nehéz. Az ellenfelek szinte felfelé scale-el. Ergo van olyan terület, ahová nem tudsz még menni. De sehol se leszel overpowered. Ha visszamész a kezdő területre 20-as szinten, akkor 18-20-as szintű enemy-k várnak.
  Aminek vannak előnyei, mert kapsz XP-t meg cuccokat rendesen. DE!

  Ez a játék nagy. Az Origins-ben is szerettem, hogy megfelelő szint után egyes területeket kicsit könnyebb kipucolni. És az achievementekhez is jól jött, ha bizonyos területeket nagyon király voltam :D

  A harcrendszer át lett alakítva. Ezt még szoknom kell, mert elsőre kicsit nehéz, de eddig nem rossz.

  Nem vásároltam semmiféle XP-t, vagy boost-ot. Mint ahogy az előbb említettem, sok értelme nincs boostolni az XP-t, mert akkor szintet lépsz, és akkor húzhatod a cuccokat is magad után, szóval picit farmolni kell hozzá, vagy más, erősebb cuccokat választani, akár csak átmenetileg is.
  Gold kiadásom van, vagyis Alapjáték + DLC-k. Bőven elég drága volt az is :D

  Eddig nagyjából 6 órát tettem a játékba, és elhihetitek, hogy még sehol se járok benne.
  2-3 óra játék után dobta be a játét a főcímet :D

  Srácok, ebben a játékban van tartalom. Ez az a fajta játék, amire igaz, hogy AAA.
  Ezzel elleszel egy ideig. Ez nem egy egy hétvégés dolog. Nekem meló után 2-3 szabad órám van naponta, szóval ezzel minimum egy hónapig elleszek :)

  Őszinte gratulációm a Ubi-nak. Ez tökéletesen és pontosan ellentétes irány, mint ami felé az EA megy.
  Le a kalappal. Jó látni, hogy 2018-ban is ki lehet adni egy olyna játékot, ami a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Nevelő célzatú, érdekes, kihívás... és ha az Exploration módot választod, akkor még a kezdet se fogja annyira, mint más játékok.

  Ha a Beyond Good and Evil 2 is ilyen mestermű lesz, akkor nagyon elégedett leszek ezzel a céggel :)