New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.

SG.hu Discord
  • mikromanus
    #964
    Az nem volt "helyes", hogy egy 47 és fél perces véleményt/elemzést leegyszerűsítettél egy fél mondatra, ami azt sugallja, hogy a postolt videóban Asmogold szerint játék egy kalap szar. Emellett ugyanabban a videóban percekig részletezte azt is mi nagyon jó, mi semmi extra. Mi szerethető és mi nem jött be. Te meg odabigyesszted hogy "monoton a szörnyvadászat". Épp hogy azt nem írtad, hogy "na ugye"? Mintha Isten leszállt volna a földre és kinyilatkoztatta volna az Igazságot. :)

    Amúgy meg a "hibák" nagyja olyan hogy van akinek belefér, van akinek nem. Elég szubjektív.
    A kevés mob fajta lehet neked "válóok", de másnak kb mindegy. A monoton szörnyvadászat és nem túl sokszínű quest célok meg persze igazak, de semmi nem kötelez, hogy ugyanazt ismételgesd. (a videóban ugyanazt az elitet ölik x különböző csapatban és szart se kapnak. No, az veszettül nem "optimális". Ha napi 12 órát játszol és a gear farm teszi ki az időd nagyját akkor lehet opció, de amúgy veszettül nem cél). Másrészt a legtöbb MMO-ban sem spilázzák túl a questeket. Nem kiemelkedő, de nem is vészes.

    A craftot most fogják módosítani. A PTS-en már az új XP rendszer van. Magasabb szinten nem a fos alap craft lesz optimális.
    Bugok voltak, de veszett gyorsan javítgatják is. Látszik hogy a fejlesztők törödnek a játékkal és a cég hosszabb távra tervez.

    És utólag elnézést ha picit... hm.. nyers, vagy tapintatlan voltam. Nagyon nem helyénvaló arrogánskodni. De remélem a lényeg kb átment. Még ha péklapáttal is csapnál első körben pofán leginkább.
    Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.13. 20:41:33