New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.

SG.hu Discord
  • Normen76
    #785
    Örülök hogy ez téged boldoggá tesz. Nézőpont kérdése ez is, esténként most is vastagon 300 000 + játékos játszik, ami egy MMO RPG-nél kva jó eredmény még mindig. A Steamen a 3. legtöbbet játszott cím, én ezt sok mindennek nevezném de bukásnak nem. Igen vannak problémák, sok játákost vesztett, de a játékosok ide-oda áramlása mára megszokott. Nem úgy van mint 2004-ben a WOW -nál. Mások szokások. Sokan az első hetekre szabit vettek ki, azok is elfogytak és beálltak melózni. Én a héten még várakozó képernyőt is kaptam, hétköznap délután.... annyira azért nincs nagy baj. De nem akarom mindig tényleg védeni a játékot, de az sem jó ha csak a negatív észrevételeket toljuk, mert van azért pozitív is bőven, és a sok negatív kritikával csak félrevezetjük azokat akik most érdeklődnének a cucc iránt.
    Ott volt pl. a hír arról, hogy offline állapotban nem kapsz az AH-ból goldot ha megvesznek valamit. Ezt a hírt sem értettem, nálam ez egyetlen egyszer sem fordult elő, pedig 50-70 tétel van bent folyamatosan és 300+ órám van már a játékban. MA éjszakás voltam, reggel beléptem, megkaptam megint a szét szépen amit megvettek, hiba nélkül. 7 tételt vettek meg és megkaptam akkor is az árát ha nem voltam fent.

    Sajnos a mai világban egyszerűen amúgy nem érdemes olvasni semmiféle közösségi platformot, fórumot, újságot. Megmondom őszintén a tököm ezzel már tele van, hogy kb. minden felületen a hiszti megy, vagy mások kritizálása, mások támadása, politikai vagy egyéb problémák generálása, gyűlöletszítás a legkisebb minket ért vélt/valós sérelem után, vagy következtében. Felnagyítunk mindent, mintha az életünkre törtek volna, mintha szándékosan a fejünk akarnák venni... semmire nincs türelmünk, megértéssel meg aztán nem vagyunk képesek senki felé, semmiféle cég, magánszemély, játékos vagy fórumtárs, fejlesztői csoport fel fordulni. Elfogadni ha valamit nem kapunk meg egyből, ha valaki, valahol hibázott. Kurva fárasztó ez már, és természetesen nem ide értettem elsősorban. Elfogadóbbnak, megértődnek kéne lennünk. Ha valami nem kerek, problémának érezzük, akár ebben a játékban a hibákat.. próbáljunk tenni érte, szorgalmazni a fejlesztőknek mi legyen a fő csapás irány, segíteni ahol tudunk a érhetetlenül unalmas, divatos hisztihullám helyett (amit egyébként a számomra érthetetlen okból, itt szintén lenézet, és már már gyűlölt Black Army klán pl. meg is tesz). DE ez van, divat a hiszti.. eh elengedem. Ígérem nem védem többé a játékot, legyetek boldogok hogy mien szar stb.. Azokat sajnálom csak, akik még nem vették meg, nem próbálták ki és félrevezetitek őket.. pedig lehet megtalálnák a számításukat ahogy én is megtaláltam, minden hiba ellenére. Nah jó.. elengedem tényleg.