New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.

SG.hu Discord
  • Normen76
    Nemtom, valószínűleg nem minden esetben. Rendszerint fnt van nekem 50-70 db. item az AH ban és mindig többb golddal loggolok vissza, mint amivel kiléptem. Nem figyelem mit vesznek meg csak a darabszámot, hogy menniy tétel volt fent amikor kiléptem, és emnnyi van amikor visszatérek. Tegnap közel + 3000 gold jött amíg offline voltam, ma reggel kb. 350, de egy itemmel lett csak kevesebb, egy valamit vettek meg. Régebben is így volt, bár az igaz, hogy régebben ha beléptem, kiírta sorban egymása alá, hogy mit vettek meg amíg offline voltam. Ez most megszűnt, de a gold jön, csak nem kapok külön üzenetet. Ugyanez a portálok zárásakor, nem kapom meg az üzenetet hogy kaptam pl. 20-30-50 Azoth-ot, de ha kinyitom az inventory-t, hozzá adta a játék, csak nem kapom meg a jelzést róla. Sok hasonló van amit nem ír ki a játék, de megkapod. Biztosan olyan is van, ha nem, de én nem hiszem hogy ez rendszeres lenne. Az a fura hogy ezzel speciel a bétában nemvolt gondom, mindent szépen kiírt a rendszer pontosan. Sőt úgy emlékszem hogy általában a béta alatt sokkal, de sokkal kevesebb bug volt a játékban. Érdekes dolog ez.