New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.

SG.hu Discord
  • Normen76
    Engem a craftolásnál egy dolog zavar. Szerintem ez talán rosszul lett megoldva. Mérnök vagyok. Starmetal szerszámokat szoktam a legtöbbet gyártani, mert az mindenkinek kell előbb utóbb és elég sokáig is használja. Azonban, amikor elkezdem őket craftolni, eleinte 36-38 lvl. szint követelmény van a tárgyakban. Ahogy egyre többet gyárt az ember, egyre magasabb a minősége és a GS értéke. Emiatt viszont nő az lvl. szint igénye is. Mostanság a legtöbb amit craftolok 50 lvl. szint vagy magasabb követelményű. Ki a franc akarna 50 lvl.en starmetalt szerszámot venni magának, ha 36-38 szinttől tud már használni. Szal hiába gyártok egyre jobbat, jobb minőségűt, jobb statokkal rendelkezőt, nem tudom eladni, mert nő vele a szintkövetelményi s. Ha fix szint lenne, pl. 36 lvl. sokkal célszerűbb lenne, mert megérné a jobbat megvenni, hisz használod lvl. 60-ig. Nem mindegy mivel gyűjtögetsz, de ez így mellélövés. Hiába vagyok egyre jobb szaki, megsüthetem a tudományom :). Oriachlum cuccok fixek, fix 60 :) Lehetne a többi is fix.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.28. 13:11:58