-
Nekem egyedül a raktárhely ami kevésnek tűnik. 3 városban tárolom a cuccot, és néha azért zavaró, hogy ide-oda pakolgatnom kell, hogy adott városban, adott szakmához ott legyen ami kell, és helyem is legyen ha hazatérek teli tatyóval. Simán lehetne 3 vagy 5 ezer hely a raktárban, főleg amellett, hogy tier-4-5 méretű táskákkal 1000 felett van a tárhelyed a karakternél. Ehhez képest 1000-ről indulsz a raktárban. Persze növelheted a városrepuval, ládákkal ha van a városban házad, de nekem mindig szűkös a hely.
undY1ng, ne haragudj nemtom te mit nézel de a Muspelheimen soha nem volt a rawhide, vagy az iron ore, fiber 0.01 az ezer. Most 0.15, iron ore 0.24, iron ingot 0,65, a fibers 0,16 és ez csak Everfal. Mindenhol máshol jobb az ára. DE ha azt nézem pl. hogy Steel ingot-ot nem nagy művészet legyártani 1000 db-ot és ára 2,18 gold darabja vagy több bárhol másol Everen kívül (ált 2.40-2,50). Még mindig szedheted a pénzt az alapanyagokkal ha más ötleted nincs. Starmetal ingot 5 arany per db. szal lehet keresni ezekkel, ha nagyon szakmád sincs. Ennél csak jobb áron voltak a közelmúltban ezek. Star metal csákányt, baltát nyúzókést adtam el már 500 goldért is, de még most is elmegy 150-200-ért várostól függően. Tier 4 pecabot ugyanez, és ezeket hamar el lehet érni, könnyen le lehet craftolni. 100 skill szintet elérni nem nehéz bármely szakmában. 150-re felhúzni már komoly kihívás egy mérnök, ékszerész szakmát, vagy a akár az Outfittinget vagy bármi mást. De pl. a fegyverkovács, páncélkovács szakma, mindkettő 75 felett van nálam és soha nem húztam egy pillanatig sem, a town küldikben leadtam amit kérnek néha hozzá, minimális alapanyag, de tényleg fillérekből legyárthatod (set uf Rugged iron armor és társai). Adják a szakmához az XP-tz, városhoz a reput, és a pplayer alá az xp-t és kb semmi alapanyagba nem kerül, mindenből a legkisebb kell, kevés vas, kevés tier 1-2 bőr, kevés fiber. 10 percenként 2-3 alakommal leadhatod. No de nem akarok én senkit győzködni, aki szerint szar a játék, annak úgyis az :) NEm akarok ügyvédkedni, nem tetszhet mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.10.23. 15:56:35