New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.

SG.hu Discord
  • Bandras DaSilva #693
    Furi ez a dolog. Én anno próbáltam a betat és nagyon nem tetszett az egész, meg is beszéltem magammal, hogy no, akkor ebben nem veszek részt. Aztán megjelent, néztem pár videot, aztán mégis úgy voltam vele, hogy kipróbálom, aztán max bukok egy kis pénzt.

    Az elején kicsit nehezen indult, megint azt éreztem mint a betaban, hogy, hát ez nem az én bulim lesz. Aztán azért vissza-vissza néztem és azon kaptam magam, hogy igazából bejön a dolog. Sok minden furi volt meg fapados, de tetszett, hogy valami újat kell felfedeznem. Variáltam rengeteget a fegyverekkel, páncélokkal mire megtaláltam azt a kombót ami egyelőre nagyon bejön ( ez most nálam sword and shield+ life staff, heavy armor) és tankolgatok expeditonökben és a corruption cuccok bezárogatásában. Nagyon élvezem, pedig eddig sehol nem jött be a tankolás. Jelenleg 28-as szinten vagyok csak, relatíve kevés időm van játszani és ebben van egy teljes újrakezdés is egy új szerveren, de nagyon jól megy minden.

    Persze van sok dolog ami idegesít, hogy kb ugyanazok a mobok mindenhol, a respawn rate elég vicces tud lenni és sokszor megőrjít, amikor rám spawnol egy-egy boss miközben vagy vmi aranyat bányászok vagy pedig épp egy nagy ládát próbálok nyitogatni, de tudok ezekkel élni.
    Nálunk a populációval sincs gond,mindenhol sokan vannak...néha túl sokan is. mennek a harcok is, ezekben én még nem vettem részt.

    Ami érdekes lesz az a server transfer, most erről egyeztet mindenki és sokan mennek olyan szerverre (ahogy hallom) ahol az ő frakciójuk domináns. Így érdekes lesz ha mindenhol egy-egy frakció fog dominálni. Nálunk egyelőre ez kiegyensúlyozottnak tűnik, bár a egy kicsit sok a lila terület és kevés a zöld:), de ez van.

    Mount kellene, bár igazából nem olyan nagy a világ és akkor tényleg hamar be lehetne járni. Örülnék még egy fast travel revampnak is mert ezek a shrine-ok elég hülye helyeken vannak, jó volna ha azokon keresztül mondjuk ingyenesen lehetne utazni mert jelenleg nem olyan vicces meg az azoth limit is emelkedhetne, bár általában most még ott tartok, hogy nincs elég. pedig questezek bőszen.
    Engem annyira nem zavar, hogy repetitívek a questek: mostanában amúgy sem olvas el senki semmilyen questet (vagy csak kevesen), szóval nem kell túlszervezni ezt.

    Házat még nem próbáltam, de lehet veszek egyet lassan. Pénzem van rá, a várost nem sikerült még megtalálnom. Akinek már van: tapasztalatok?